Ανερχόμενη “δύναμη” ο Όλυμπος

776

Η ομάδα του Δήμου Ευόσμου Ελευθέριου Κορδελιού Α.Σ ΟΛΥΜΠΟΣ εδώ και αρκετά χρονιά δίνει το παρών με όλα τα τμήματα σε αγωνιστική δραστηριότητα, στα πλαίσια των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ. Η “δύναμη” της ομάδας ανέρχεται πλέον σε 200 αθλητές τμημάτων υποδομής (Προμινι-Μινι-Προπαιδικο-Παιδικο-Εφηβικο-Κ20) και Ανδρικό.

Την φετινή σεζόν ο Πρόεδρος της ομάδας Κοτανίδης Α. , κάνοντας το παραπάνω βήμα μαζί με τους προπονητές του συλλόγου Χριστοφορίδη, Μπουγιουκλη και τον γενικό αρχηγό Ηλιάδη, παρουσίασαν ένα αξιόμαχο ρόστερ το οποίο διεκδικεί την άνοδο στην Α κατηγορία την επόμενη και τελευταία αγωνιστική. Ενίσχυσαν την ανδρική ομάδα με αθλητές από την Κ20, οι οποίοι δείχνουν ότι έχουν διάθεση για “δουλειά” και να φτάσουν πιο ψηλά ( Κοκονεσης Αλ., Καζαμιας, Κ., Καλονικιδης Χρ. , Μακαλεκας Δ., Τζελεπης Γ., Ραμπιδης Γρ. και 2 αθλητές 21 ετών Πούλιο και Σιδηρόπουλο) και πρόσθεσαν και την εμπειρία από αθλητές που αγωνίζονται πολλά χρονιά (Χασάπης, Παπαδόπουλος Στ, Συντρίδης Σ.) όπως και αθλητές που αγωνίσθηκαν σε εθνικές κατηγορίες με πολλές επιτυχίες τα προηγούμενα χρονιά (Παπαευαγγελου Γ. , Μακαλεκας Ν., Πραντζος Γ. Κυριωτης Α. ο οποίος, κάνοντας πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος, είναι ο πρώτος σκόρερ και των δυο ομίλων της κατηγορίας).

Ο Όλυμπος δείχνει, πως με σοβαρότητα, οργάνωση και σταθερά βήματα διεκδικεί να είναι πλέον ανερχομένη δύναμη στον μπασκετικό χάρτη της ΕΚΑΣΘ.