Ανδ. Κεσαπίδης: “Κάναμε απλά το πρώτο βήμα…”

510

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον χθεσινό (16/04) ημιτελικό του φάιναλ φορ, ο προπονητής εφήβων του Άρη, Ανδρέας Κεσαπίδης, μίλησε στο “Northbasket.gr” για τη νίκη-πρόκριση.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και το περιμέναμε. Παίξαμε με μία ομάδα που ήταν αήττητη, την είχαμε διαβάσει όμως πολύ καλά, ξέραμε τα δυνατά της σημεία και νομίζω ότι αυτό φάνηκε στο παιχνίδι”,  τόνισε ο τεχνικός των κίτρινων και πρόσθεσε: “Κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ στους 25 πόντους στο ημίχρονο που δεν μπορούσε να βρει επιθετικές επιλογές και με λάθη δικά μας πήγε στους 25. Βάλανε κάποια μεγάλα σουτ πήγαν να γυρίσουν το παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι ήμασταν και πιο έμπειροι και πιο καλοί και δίκαια κερδίσαμε”.

Ερωτηθείς για τα άσχημα ποσοστά των παικτών του από την περιφέρεια ο κόουτς Κεσαπίδης τόνισε: “Όταν βάζουμε 76 πόντους χωρίς το περιφερειακό σουτ δείχνει ότι δουλέψαμε πολύ καλά όλοι οι υπόλοιποι και φτάσαμε στη νίκη”.

Αναφερόμενος στον αυριανό (18/04) τελικό κόντρα στο Μαντουλίδη ο τεχνικός του Άρη επισήμανε: “Κάναμε απλά το πρώτο βήμα, στόχος έτσι και αλλιώς ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πλέον θα πρέπει να διαχειριστούμε την αυριανή μέρα (σήμερα) και για να ξεκουραστούμε και για να διαβάσουμε τον Μαντουλίδη, ώστε να εκπληρώσουμε τον πρώτο μας στόχο που είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης”.