Ανασκόπηση της τρίτης μέρας του 1st Young Talents Tournament του Ορφέα Νέου Σκοπού (pics)

1067

Με τα 7 παιχνίδια της 3ης Αγωνιστικής ολοκληρώθηκε σήμερα στο Νέο Σκοπό η τρίτη μέρα του Young Talents Tournament 2017.

Τα ματς, ήταν και σήμερα πολύ δυνατά, και ο ανταγωνισμός μεγάλος, καθώς όλα τα παιδιά έδωσαν στο παρκέ τον καλύτερό τους εαυτό.

 

 

 

 

 

 

 

Με την εντυπωσιακή του στήριξη από την εξέδρα, ο κόσμος «αγκάλιασε» για τρίτη συνεχή μέρα το τουρνουά, αποτελώντας έτσι τον αδιάψευστο μάρτυρα της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει η διοργάνωση.

 

 

 

 

 

Το πρόγραμμα της Πέμπτης, περιλάμβανε και μία βράβευση: ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρώην διεθνή γκαρντ, Γιάννη Καλαμπόκη, για την προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό.

 

(Στη ΦΩΤΟ από τα αριστερά προς τα δεξιά: ο Πρόεδρος του Ορφέα, Χρήστος Γκαβανόζης, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας, οι πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές, Γιάννης Καλαμπόκης και Γιώργος Καράγκουτης, και ο Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, Γιώργος Στόικος.)

 

Πλέον, η Πανελλήνια Συνάντηση Παμπαίδων «βαδίζει» προς την ολοκληρωσή της, καθώς αύριο, Παρασκευή, η διοργάνωση «ρίχνει αυλαία» με το Διαγωνισμό Τριπόντων, το All-Star Game και το Διαγωνισμό. Δείτε αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

 

 

Να σημειωθεί ότι, σήμερα το πρωί, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στην πισίνα και το τζακούζι του ξενοδοχείου Elpida Resort & Spa, καθώς και να κάνουν τη βόλτα τους στην πόλη των Σερρών, ενώ το βράδυ απόλαυσαν το γεύμα τους στο εστιατόριο «Ελλήνων Γεύσεις».