Ανανέωση του ρόστερ για την PBA

644

Σε ανανέωση του ρόστερ προχώρησε η ομάδα της PBA καθώς από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Β’ τοπικό.

Παρελθόν αποτελούν οι:
-Γιάννης Χαρμπής. Ο Γιάννης αγωνίστηκε από την 1 χρονιά ίδρυσης της ομάδας όντας από τους πιο παλιούς παίκτες. Σε 3 χρόνια μέτρησε 59 συμμετοχές,291 πόντους και 4 τρίποντα. Καλή συνέχεια Γιάννη.
-Νίκος Τακάς. Ο Νίκος αγωνίστηκε 1,5 χρόνο περίπου στην ομάδα και διακρίθηκε για το ήθος του. Μέτρησε 34 συμμετοχές και 121 πόντους. Νίκο καλή συνέχεια στην καινούργια σου ομάδα.
-Βαγγέλης Μυλωνάς. Ο Βαγγέλης αγωνίστηκε 1 χρόνο στην ομάδα και ήταν ο πιο συνεπής παίκτης σε προπονήσεις και αγώνες. Είχε 12 συμμετοχές και 12 πόντους.
-Θράσος Οδοντίδης. Ο Θράσος δεν πρόλαβε να αγωνιστεί πολύ στην ομάδα καθώς λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων έπρεπε να σταματήσει. Πρόλαβε να αγωνιστεί σε έναν αγώνα.
-Στέλιος Βασιλείου. Ο Στελάκος ήταν ο βενιαμίν της ομάδας και ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνίστηκε με το αντρικό (16 ετών). Είχε 4 συμμετοχές με 6 πόντους (2 τρίποντα). Του χρόνου θα δώσει πανελλαδικές ελπίζοντας αρχικά να περάσει την τάξη και να μπει σε κάποια σχολή. Του ευχόμαστε καλή δύναμη σε αυτή τη δύσκολη χρονιά που έρχεται.
-Στράτος Ρόκκος. Ο Στράτος μαζί με τον Γιάννη ήταν από την 1 χρόνια της ομάδας στο σύλλογο μας (πλέον έμεινε μόνο ο Λευτέρης Αναστασιάδης). Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με 864 πόντους,πρώτος σε συμμετοχές με 69,έχοντας πετύχει και 24 τρίποντα. Ήταν ένας ”στρατιώτης” της ομάδας εντός και εκτός παρκέ (κυρίως εκτός). Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο μεταπτυχιακό και σύντομα πίσω στην ομάδα της καρδιάς του.

Ανανέωσαν:
-Λευτέρης Αναστασιάδης
-Γιώργος Σουρμελίδης
-Δημήτρης Σουρμελίδης
-Γιώργος Παγανάς
-Γιάννης Τσακιρίδης
-Βαγγέλης Πανταλώνας
-Γιάννης Παπαγεωργίου
-Αντώνης Ποδιώτης
-Κώστας Τουτσάρης
-Βαγγέλης Καραφύλτσης
-Αντώνης Τσιβίκης
-Πρόδρομος Τζάστας
-Νέστορας Τζίνης

Η ομάδα της PBA συμφωνία με 5 καινούργιους παίκτες.

Η ιδεολογία της ομάδας είναι να παραμένει πάνω από όλα παρέα. Για αυτό το λόγο θέλει να κρατάει έναν σταθερό κορμό και να προχωράει κάθε χρόνο σε λίγες και ουσιαστικές προσθήκες. Αυτός είναι και ένας λόγο που έχει καταφέρει να πάρει 2 ανόδους σε μόλις 3 χρόνια.

Η πόρτα της PBA θα είναι για πάντα ανοικτή στα άτομα που έφυγαν.