Ανανέωσε το τεχνικό τιμ στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου-Τέσσερις μεταγραφές και τρεις αποδεσμεύσεις

264

Η διοίκηση της ομάδας ανδρών του Κεραυνού Ωραιοκάστρου ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γραμματόγλου Κωνσταντίνο και το συνεργάτη του Σαρασίδη Βασίλειο για έναν ακόμα χρόνο.

Θυμίζουμε πως ο coach Γραμματόγλου στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο της ομάδας την οδήγησε στην πολυπόθητη άνοδο στην Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ.

Κατόπιν τούτου, η διοίκηση του Κεραυνού στην προσπάθειά της να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΘ, όχι μόνο διατήρησε το βασικό κορμό της αλλά προχώρησε και σε μεταγραφική ενίσχυση.

Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι αθλητές, Ντίμο Σωκράτης (γεννηθείς το 1998) από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, Κριτσίκας Ευάγγελος (γεννηθείς το 1997) από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, Ζλάκιος Αλέξανδρος (γεννηθείς το 1996) από τον Αλέξανδρο Συκεών-HOOP και Αρκουδέλης Θεμιστοκλής (γεννηθείς το 1998) από τον Μάρκο Μπότσαρη, τους οποίους και καλωσορίζει.

Η ενίσχυση της ομάδας όμως δε σταματάει εδώ, καθώς νέες ανακοινώσεις για μεταγραφές αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τέλος, ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει για την προσφορά τους, τους αθλητές Πετρίδη Αθανάσιο, Γιαλαντζή Γεώργιο και Πατεράκη Μανώλη, τους οποίους αποδεσμεύει και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.