Ανανέωσε με Σοφάδες ο Σφεικος

308

Ο τοπικός Σύλλογος κινήθηκε μεθοδικά και απέσπασε το «ναι» του πολύπειρου γκαρντ-φόργουορντ, ο οποίος θα ενισχύσει για δεύτερη διαδοχική σεζόν την ομάδα του Σπύρου Παππά.

Ο 36χρονος Καρδιτισώτης αθλητής είχε τεράστια συμβολή στην περυσινή πορεία του ΓΣΣ και στους δύο θεσμούς που συμμετείχε, αφού κατάφερε να τον οδηγήσει στο Final Four του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ αλλά και σε τροχιά πλέι-οφ στην Α1 ΕΣΚΑΘ με συνεχώς ανοδική παρουσία, μέχρι η πανδημία του κορωνοϊού να διακόψει τη σεζόν οριστικά.

Ο Σφέικος τη σεζόν που μας πέρασε είχε 15,1 πόντους μ.ο. ανά ματς και 243 συνολικά στην Α1, όντας ο 3ος σκόρερ των Σοφαδιτών και ο 14ος στον 2ο Όμιλο, ενώ επίσης σημείωσε 18 εύστοχα τρίποντα.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη μονάδα με έφεση στη δημιουργικότητα και στο σκοράρισμα αλλά και μία ηγετική προσωπικότητα που φέτος είναι έτοιμη να προσφέρει ακόμη περισσότερα στο έμψυχο δυναμικό του Συλλόγου.

Ο Σφέικος, πέραν της πλούσιας μπασκετικής τους διαδρομής διακρίνεται και στον επιστημονικό κλάδο, αφού εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει το δικό του εξειδικευμένο οδοντιατρείο στην πόλη της Καρδίτσας, επενδύοντας με αυτή την επιλογή τις γνώσεις του στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Η ανακοίνωση του Γ.Σ.Σ.:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Σφέικο Θρασύβουλο.

Ο Σφέικος με εμπειρία στην Α1 εθνική , έπειτα από μια γεμάτη χρονιά , όπου πρόσφερε τα μέγιστα στην προσπάθεια για διάκριση, αναμένεται  και φέτος να αποτελέσει έναν από του κινητήριους μοχλούς στο σύνολο του Σπύρου Παππά.

Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία και πιστεύει ότι μαζί θα φθάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.»