Ανανέωσε η Γιαντσιώρη-Παραμένει ο βασικός κορμός στους Τιτάνες

586

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας και με την Πολυξένη Γιαντσιώρη, το βασικό τεσσάρι της γυναικείας ομάδας συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ για το ρόστερ των Τιτάνων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Η Γιαντσιώρη μπορεί να σπουδάζει στις Σέρρες παρόλα αυτά δέχτηκε με χαρά να προσφέρει για μια ακόμη χρονιά τις αγωνιστικές τις υπηρεσίες στην ομάδα της Δράμας. Όπως και κάθε άλλη σεζόν θα βοηθήσει σημαντικά τους Τιτάνες μιας και πρόκειται για μία αθλήτρια που κλήθηκε αρκετές φορές στο παρελθόν στις εθνικές ομάδες κορασίδων και νεανίδων.

Στο μεταξύ, ερωτηματικό αποτελεί το μέλλον των τριών τελειόφοιτων αθλητριών της ομάδας καθώς η παραμονή τους εξαρτάται από τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων. Πρόκειται για τις Ελευθερία Γαϊτάνη, Μαρία Αραμπατζή και Κική Δημητρακούδη.

Η Γαϊτάνη έχει αρκετές πιθανότητες να παραμείνει στους Τιτάνες, φυσικά με την προϋπόθεση να περάσει σε σχολή που επιθυμεί. Αντίθετα οι άλλες δύο αθλήτριες έχουν ελάχιστες πιθανότητες να μείνουν (έτσι και αλλιώς ανήκουν στο Γ.Σ Ελευθερούπολης).

Τέλος, οι υπόλοιπες παίκτριες που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της ομάδας είναι κυρίως από τα τμήματα νεανίδων και κορασίδων που αναδείχθηκαν την περσινή περίοδο πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΑΜΑΘ.