Ανανέωσαν και για την επόμενη χρονιά όλοι οι προπονητές της ακαδημίας του Μακεδονικού

1211

Από την ιστοσελίδα του Μακεδονικού πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο:

Επειδή η λαϊκή ρήση λέει ότι «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» γι’ αυτό και η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού, μετά και την εξαιρετική δουλεία που έγινε σε όλα τα επίπεδα, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό κομμάτι, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με όλους του προπονητές του συλλόγου και για την επόμενη χρονιά.

Ο προπονητής και υπεύθυνος ακαδημίας του συλλόγου Δημήτρης Ιωαννίδης ο οποίος μέχρι πρότινος είχε μόνο το εφηβικό τμήμα από φέτος αναλαμβάνει άλλο ένα τμήμα αυτό του προπαιδικού γεννηθέντων 2004.

 

 

Προπονητής του παιδικού και προπαιδικού τμήματος γεννηθέντων 2003, θα συνεχίσει να είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο πολύπειρος εδώ και χρόνια σε αγωνιστικά τμήματα Σταύρος Γουναρίδης.

 

 

Ο Κώστας Μπουτσιούκης, ένας από τους καλύτερους προπονητές στις αναπτυξιακές ηλικίες θα αναλάβει και φέτος τα τμήματα μίνι γεννηθέντων 2005-2006 και προμίνι γεννηθέντων 2006-2007.

 

 

Στα τμήματα ηλικίας junior θα συνεχίσει να διδάσκει με απόλυτη επιτυχία όπως φάνηκε και από την περσινή χρονιά, ο προπονητής Σάκης Κούρτης.

 

 

Ο Α.Σ.Μακεδονικός εύχεται σε όλους τους προπονητές  αλλά και στον καθένα ξεχωριστά καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν κάθε χρόνο που δεν είναι άλλος από  την διδασκαλία και την εκπαίδευση των παιχτών στις βασικές αρχές του αθλήματος αλλά και την μετέπειτα εξέλιξη τους ως αθλητές αλλά και ως άνθρωποι.