Αναλυτικά τα 4 σημερινά αποτελέσματα του NBA.

240

Πηγή: Fundamentals

Νίκες για Warriors, Pelicans, Kings και Lakers:

• Memphis Grizzlies – Golden State Warriors:95-114

Το Memphis κέρδισε στο San Antonio και λίγο αργότερα τους Jazz, όμως “κατάφερε” να χάσει και με μεγάλη μάλιστα διαφορά στην έδρα του από αυτούς τους Warriors. Η ομάδα του Taylor Jenkins προφανώς και υποτίμησε το παιχνίδι και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τους “πολεμιστές” στο Tennessee με 95-114. Πρώτος σκόρερ του ματς ο Alec Burks των νικητών με 29 πόντους, ενώ ο Draymond Green πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση με 8 πόντους, 10 rebounds και 11 assists και ο Glen Robinson πρόσθεσε 20.
Από τους γηπεδούχους ο Ja Morant ξεχώρισε με 20 πόντους, με τον Dillon Brooks να ακολουθεί με 18 και τον Jae Crowder να έχει 15 με 11 rebounds.
5-9 το ρεκόρ των Grinzlies, ενώ οι Warriors έκαναν μόλις την 3η νίκη τους σε 15 ματς.

• New Orleans Pelicans – Portland Trail Blazers: 115-104

Οι Pelicans κέρδισαν στη Louisiana τους Blazers με 115-104 και έφτασαν τις 5 νίκες σε 9 ματς, με τους ηττημένους να έχουν τις ίδιες νίκες με μια ήττα παραπάνω.
Ο Jrue Holiday με 22 πόντους και 10 assists, o Brandon Ingram με 21, 7 rebounds και 5 assists και ο J.J Redick με 18 πόντους ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Alvin Gentry, ενώ από τους παίκτες του Terry Stotts o C.J McCollum είχε 22 πόντους και ο Hassan Whiteside 14 με ισάριθμα rebounds. Οι Blazers χωρίς τον Lillard, αλλά με τον Carmelo Anthony στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα του Oregon, είχαν το εξαιρετικό 16/29 τρίποντα, όμως δεν κατάφεραν να το συνδυάσουν με μια νίκη, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν ανώτερη σε κάθε άλλη στατιστική κατηγορία και έτσι μένουν αρκετά πίσω.

• Sacramento Kings – Phoenix Suns: 120-116

Οι Kings αρχίζουν να συνέρχονται και να παίρνουν τις νίκες που πρέπει, για να παλέψουν την επιστροφή τους στα Playoffs μετά από 15 χρόνια. Ήταν η σειρά των καυτών “ήλιων” να λυγίσουν στην Sleep & Train Arena του Sacramento με 120-116.
Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα και πάλι τον Bogdan Bogdanovic, που ερχόμενος από τον πάγκο, σταμάτησε στους 31 πόντους (game high), με 4 rebounds, 7 assists και 3 κλεψίματα. Ακολούθησε σε απόδοση ο Richaun Holmes με 20 και 15 rebounds. Στο πρόσωπο του 26χρονου Center ο Divac βρήκε λαβράκι, καθώς η επιλογή του Dedmon για το starting five δεν φαίνεται να ευδοκιμεί και χωρίς έναν καλό defensive Center οι Kings φέτος θα έβρισκαν τοίχο στην προσπάθειά τους για το καλύτερο. Ο Holmes μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικός με 11.3 πόντους και 8.2 rebounds κατά μέσο όρο, αριθμοί κοντινοί σε αυτούς, που είχε πέρυσι ο Cauley-Stein.
Από τους Suns ο Devin Booker είχε 30 και οι Oubre και Bridges από 20 έκαστος. Το ρεκόρ τους πέφτει στο 7-6, ενώ το αντίστροφο έχουν οι Kings.

• Los Angeles Lakers – Oklahoma City Thunder: 112-107

Με τον LeBron James οδηγό (25-11-10) και τον Anthony Davis να συμβάλλει τα μέγιστα (34 με 7 rebounds, 4 assists και 4 κλεψίματα) οι Lakers επιβλήθηκαν στο L.A των Thunder με 112-107 και έφτασαν τις 12 νίκες σε 14 ματς, παραμένοντας στην κορυφή του NBA. Οι Thunder τον Schroder ως κορυφαίο με 31 πόντους από τον πάγκο, ενώ 25 σημείωσε ο Danilo Gallinari. Το ρεκόρ της OKC πέφτει στο 5-9, με την ομάδα του Billy Donovan να δείχνει πολύ καλό πρόσωπο αυτές τις τρεις μέρες στο Los Angeles με Clippers και Lakers αλλά να μην καταφέρνει ακόμα μετά από 6 παιχνίδια να πάρει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη.
Επίσης, ιστορία έγραψε ο LeBron James, που έγινε ο πρώτος παίκτης της ιστορίας, που πραγματοποιεί Triple-double απέναντι και στους 30 οργανισμούς του NBA!

Πηγή: Fundamentals