Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η ανάλυση των ημιτελικών της Rising League στο Thess4on4

261

 

  Kenny Gabriel Academy vs Lost Minds Basketball  21-15, 27-29, 37-41, 49-49, 55-52(Μετά απο Παράταση)

Ίσως το μάτς της χρονιάς για τους KennyGabriel και τους Lost Minds με τον νικητή να κερδίζει την μία απο τις δύο θέσεις στον μεγάλο τελικό. Με την διακύμανση και το προβάδισμα να αλλάζει χέρια συνεχώς οι Kenny μπήκαν πιο δυνατά στο μάτς σκοράρωντας 21 πόντους στην 1η περίοδο με τους Παρασίδη και Τζιόλα να πλαισιώνουν τον Καλλιφατίδη επιθετικά ενώ απο την άλλη οι Lost Minds  μάζεψαν την διαφορά αλλα και πήραν το προβάδισμα με το τέλος του ημιχρόνου,ενα προβάδισμα που κράτησαν μεχρι τα μισά της τελευταίας περιόδου με τον Παπουλίδη να βρίσκει ρυθμό και τον Σέμπρο να ακολουθεί.

Το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ αφού το 49-49 οδήγησε σε 5λεπτη παράταση και μιαμάχη Καλλιφατίδη -Παπουλίδη με τον forward των Kenny Gabriel να βγαίνει νικητής και η ομάδα του συνάμα με το 55-52 .

Η σειρά πλέον γίνεται 1-0 και οι Lost Mindsχρειάζονται 2 νίκες πλέον για α γυρίσουν την σειρα την στιγμη που οι Kenny Gabrielμε αλλο ενα ροζ φύλλο αγώνα θα βρεθούν στον Τελικό!!

Απο τους Kenny Gabriel MVP ο ΓίωργοςΚαλλιφατίδης(φωτό) με 24 πόντους, 6τρίποντα και 15 ριμπάουντ με τους Παρασιδη (14π, 10 ρ) και Τζίολα (9π, 6ασ) να ακολουθούν  ενωεκτός του Παπουλίδη (19π, 11ρ) , οι Παπαναούμ (10π , 15ρ) και Σέμπρος(17π, 18ρ) προσπάθησαν.

 

  Scottish Pipes vs Andromeda BC   14-5, 26-15, 37-21, 45-32(Τελικό)

Παράσταση για έναν ρόλο και ο 2ος ημιτελικός ανάμεσα στους ψυχωμένους Scottish Pipes και τους Andromeda BC, αποτην αρχή οι τυπικά γηπεδούχοι έδειξαν την πρόθεση τους να τρέξουν και να πετύχουν εύκολα καλάθια κλείνωντας την 1η περίοδο με +9 κυρίως με εύκολα τελειώματα κάτω απο το καλάθι απο τους Μανδάνα και Κυριακού. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε με τους Andromeda να προσπαθούν να μαζέψουν την διαφορά με τα drive του Ταγάρα αλλα και τα hook αποτον Ανστασόπουλο αλλα πάντα ήταν εκειπρώτα ο Δεμίρης(5 τρίποντα) και έπειτα οι Οικονόμου και Παπαδόπουλος να δώσουν επιθετικά τις λύσεις ια την ομάδα τους.

Με καλη κυκλοφορία μπάλας και έλεγχο των ριμπάουντ οι Scottish δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα να κρατήσουν το σκόρ σε διψήφια διαφορά με τελικο 45-32.

Απο τους νικητές ο Δεμίρης (12π, 5 τρ, 5 ρ) έδωσε τις λύσεις όταν έπρεπε ,ενω οι Κυριακου(11π, 13ρ) και Μανδάνας(7π, 12ρ) κυριάρχησαν κάτω απο την ρακέτα. Αποτους ηττημένους ο Αναστασόπουλος που ταλαιπωρήθηε απο ίωση τις προηγούμενες ημέρες εμεινε στους 9 πόντους αλλα πήρε 16 ριμπαόυντ & οι Ασλιχανίδης(7π, 8ρ) και Ταγάρας(6π, 4ρ) προσπάθησαν για τους Andromeda BC.

Η νίκη αυτή δίνει στους Scottish Pipes για πρώτη φορά την ευκαιρία να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα της Rising League!!!!