Ανακοινώθηκε η Καφαντάρη

521

Η Ελένη Καφαντάρη θα είναι η νέα προπονήτρια του τμήματος νεανίδων του Άρη και βοηθός του Κώστα Κωτούλη στο γυναικείο.Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Στα πλαίσια του προγραμματισμού και της οργάνωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο, το προπονητικό τιμ του γυναικείου μπάσκετ ενισχύθηκε με την Ελένη Καφαντάρη.

 

Η Ελένη Καφαντάρη  θα είναι η προπονήτρια του τμήματος των νεανίδων και παράλληλα βοηθός του Κώστα Κωτούλη. Η 34χρονη προπονήτρια ξεκίνησε την καριέρα της ως αθλήτρια στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, είχε ένα πέρασμα από τον Παναθλητικό και τελείωσε την καριέρα της στον Ήφαιστο. Σε αυτόν έκανε και τα πρώτα της προπονητικά “βήματα” και στη συνέχεια πήγε σε Ηρακλή και Παναθλητικό.

Πριν το ΑΡΗ ήταν στα προπονητικά κλιμάκια της ΕΚΑΣΘ και της Εθνικής Νέων Γυναικών.

Η Ελένη Καφαντάρη στις πρώτες της σκέψεις για τη νέα χρονιά, μας τόνισε πως είναι μεγάλη της τιμή και χαρά που βρίσκεται σε ένα σύλλογο, όπως ο ΑΡΗΣ και θέτει ως στόχο για τις νεάνιδες την είσοδο στο final four της ΕΚΑΣΘ. Ευχής έργον είναι να έρθει και η κατάκτηση του Τουρνουά, αλλά πάντα να πηγαίνουμε βήμα-βήμα.

Όσον αφορά το γυναικείο τμήμα, το οικονομικό περιβάλλον είναι πολύ δύσκολο, με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός σε όλες τις ομάδες όσον αφορά τις κινήσεις τους σε μεταγραφές και καταρτισμό των ρόστερ. Ευελπιστεί ο ΑΡΗΣ να πρωταγωνιστήσει, όπως και πέρσι, και να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία.

Από την πλευρά μας, καλοσορίζουμε την Ελένη Καφαντάρη στην Αρειανή οικογένεια και της ευχόμαστε να κάνει πράξη τις περγαμηνές και τα καλά σχόλια που τη συνοδεύουν και τα οποία ήταν αυτά, που έκαναν τους ανθρώπους του ΑΡΗ να την επιλέξουν ως προπονήτρια.