Ανακοίνωση του Αισχυλου μετά την ήττα απο τον Εύριπο Ωραιοκαστρου

211

Στον χαρακτήρα μας είναι , αφού έτσι έχουμε μάθει• να μπαίνουμε και να παίζουμε . Και όχι να αναζητάμε αφορμές σε χαρτοπετσέτες . Δεν ψάχνουμε αιτίες , αφού τις αναγνωρίζουμε .
Η κακή μας αγωνιστική κατάσταση , δεν μπορεί να μειώσει ούτε χιλιοστό την επιβλητική και συνάμα εντυπωσιακή , ξεκάθαρη νίκη του Έυριπου με αντίπαλο την ομάδα μας .
Δεν αρνούμαστε όμως και την αγωνιστική μας ταυτότητα , την οποία φανερώνει ξεκάθαρα , η θέση μας , στη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ2 Ε.ΚΑ.Σ.Θ. , μετά από 15 αγωνιστικές . Ταυτότητα , η οποία χθες δεν μπόρεσε να δηλωθεί , από το 1ο έως και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης .
Η ανερυθρίαστη επιλεκτική ευαισθησία ξεκάθαρη . Οι αντίθετες , σε σχέση με τη φάση , τοποθετήσεις στο παρκέ , εξώφθαλμες .

ΥΓ.1 Απολογούμαστε ειλικρινά στους λιγοστούς φιλάθλους μας που μας ακολουθούν σε κάθε εντός έδρας μας , αγώνα και υποσχόμαστε να διατηρήσουμε τις πτήσεις μας , υψηλές .

ΥΓ.2 Όπως ένα μωρό μόνο του , προσπαθεί να ορθοποδήσει χωρίς βοήθεια , έτσι και εμείς . Δεν θέλουμε βοήθεια , αλλά ούτε και τρικλοποδιές .

Ξέρετε τι λέμε στην τελική ;;;;; Μια κακή μέρα ήταν . Δεν πειράζει . Καλή καρδιά 💗💗 💗 . Μας ενώνει το μπάσκετ 🏀🏀🏀 και μόνο .

Υπογράφων : ΒΑΤΙΑΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ