Ανακοίνωση της ΜΕΝΤ για την άνοδο στην Β Εθνική

182

Ως Διοίκηση της Μ.Ε.Ν.Τ., με χαρά καλωσορίζουμε την επάνοδο της ομάδας μας, μετά από 7 χρόνια, στη Β΄ Εθνική, εκεί όπου έχουμε διαγράψει πορείες πρωταθλητισμού, αποτελώντας μία εκ των παραδοσιακών δυνάμεων της εν λόγω κατηγορίας.

Η φετινή κατάκτηση της 3ης θέσης στον 4ο όμιλο Βορρά της Γ΄ Εθνικής αποτελεί το επιστέγασμα μιας καθόλα επιτυχημένης συλλογικής προσπάθειας που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι όταν και συγκροτήθηκε ένα ρόστερ αποτελούμενο από 11 νέους παίκτες, και με μέσο όρο ηλικίας τα 23 έτη.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε το έμψυχο δυναμικό του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, και πιο συγκεκριμένα τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο, των οποίων η ικανότητα, η φιλοδοξία, το ομαδικό πνεύμα και η στοχοπροσήλωση εξαργυρώνεται με τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους χορηγούς μας αλλά και τους ανθρώπους της Τούμπας που στήριξαν το φετινό εγχείρημα και τους καλούμε να σταθούν αρωγοί και στο επόμενο, πιο απαιτητικό, επίπεδο της ανώτερης κατηγορίας.

Τέλος, δεσμευόμαστε πως θα καταβάλλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, να σταθούμε στο ύψος του ονόματος της Μ.Ε.Ν.Τ. και της σπουδαίας ιστορίας της στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής.