Ανακοίνωση Ελευθερούπολης Καβάλας για διαιτησία

555

Μία ημέρα μετά την εντός έδρας ήττα από το Κένταυρο Καλλικράτειας, στην Ελευθερούπολη Καβάλας εξέδωσαν ανακοίνωση για τη διαιτησία της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Αναλυτικά: Για ακόμη μία φορά οι κύριοι με τα μαύρα έκαναν την δουλειά τους. Οι κύριοι Φουτζήλας και Πολυχρονιάδης μετέτρεψαν ένα ήσυχο ματς μεταξύ του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης και του Κένταυρου Καλλικράτειας σε ροντέο. Οι κύριοι είναι ή ανίκανοι ή έχουν πρόβλημα όρασης. Γύρισαν ένα ματς από το πουθενά.

Εκτός του ότι διέκοψαν το ματς χωρίς κανέναν απολύτως λόγο για 5 λεπτά, δεν έδωσαν δύο πεντακάθαρα εσκεμμένα αντιαθλητικά φάουλ σε βάρος της αντίπαλης ομάδας, διέκοψαν τον χρόνο την ώρα που παιζόταν το ματς για να δώσουν τάιμ άουτ στην αντίπαλη ομάδα που είχε ήδη φτάσει στο κέντρο του γηπέδου και είχαν περάσει 5 δευτερόλεπτα. Τρεις φορές η αντίπαλη ομάδα και δύο η δική μας έκαναν επίθεση χωρίς να λειτουργούν τα 24” και κανένας από τους δύο δεν το πήρε χαμπάρι. Ούτε και ο κομισάριος του αγώνα!!!

Δυστυχώς το περσινό σκηνικό συνεχίζεται και τη φετινή χρονιά. Κάποιοι δεν θέλουν τις ομάδες της επαρχίας να πρωταγωνιστούν σε αυτό το πρωτάθλημα. Μήπως τους κουράζει το ότι έχουν μεγάλο ταξίδι;

Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης».