Ανακοίνωσε Τσιμπη η Αρετσου Καλαμαριας

720

Και ενώ έχει ξεκινήσει η χρόνια και όλοι έχουν ήδη στο μυαλό τους αποφασίσει ποιος θα ανεβεί και ποιος θα πέσει έρχεται ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης Πετροπουλος και ανακοινώνει τον Θανο Τσιμπη και σαν να μην έφτανε αυτό της επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ακόμη ένας απο το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας

Στην προσθήκη ενός παίκτη που έχει γράψει αρκετά… χιλιόμετρα στις εθνικές κατηγορίες προχώρησε η ΑΟ ΑΡΕΤΣΟΥ . Ο λόγος για τον Θάνο Τσιμπή, ο οποίος ανήκει και επίσημα στην ομάδα της Καλαμαριας, που προχώρησε στην ανακοίνωση της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση της ΑΟ ΑΡΕΤΣΟΥ ανακοινώνει της έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Τσιμπή Θάνο (1-2, 1,94, 1989) για τον επόμενο χρόνο. Είναι γνώριμος παίκτης της κατηγορίας, αγωνίστηκε κατά το παρελθόν στην ΜΕΝΤ (Α2 και Β’ εθνική), Κεραυνό Ωραιοκάστρου (Γ’ εθνική), Ζέφυρο (Γ’ εθνική), Αία Ευόσμου (Β’ εθνική), Πολύγυρο (Β’ εθνική) Απολλων Κααμαριας Γ εθνική πρόκειται να βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αθλητική χρόνια με υγεία».