Ανακοίνωσε τον Θωμά Βλάχο ο Α.Ο.Κ. Βέροιας

964

Και ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι ανανεώσεις των παικτών που έχουν επιλεγεί από τον κόουτς Τούσα να βρίσκονται και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του ΑΟΚ Βέροιας, η διοίκηση της ομάδας «δουλεύει» στο παρασκήνιο το κομμάτι των μεταγραφών.

Χθες (22/6) ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Σίμος Γαβριηλίδης συναντήθηκε με τον Θωμά Βλάχο, με τον οποίο οι επαφές είχαν ενταθεί το τελευταίο διάστημα και με τη σημερινή εξέλιξη, το…φλερτ μετετράπη σε γάμο!

Ο 27χρονος γκαρντ, με ύψος 1.92 είναι η πρώτη μεταγραφή του ΑΟΚ ενόψει Γ Εθνικής και ένας παίκτης που αν ανατρέξεις στο βιογραφικό του, μόνο θετικά στοιχεία μπορείς να βρεις!

Από τους παίκτες-κλειδιά της φετινής εξαιρετικής πορείας της ΑΕ Ελίμειας, που ολοκληρώθηκε με την άνοδο στη Β Εθνική αλλά και από αυτούς που ξεχώρισαν συνολικά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, φανερώνει πως η πρώτη κίνηση του ΑΟΚ είναι αν μη τι άλλο ουσιαστική.

Ως…φρέσκος μπαμπάς (μόλις πριν έναν χρόνο η σύζυγος του του χάρισε το πρώτο του παιδάκι), έχει πλέον άλλες προτεραιότητες, ωστόσο το μπάσκετ παραμένει η μεγάλη του λατρεία όπως άλλωστε απέδειξε και στη θητεία του μεταξύ άλλων σε Διόσκουρους Κοζάνης και Άργος Ορεστικό.

Να σημειώσουμε τέλος, πως ο Θωμάς Βλάχος είναι η πρώτη από τουλάχιστον 4 μεταγραφικές κινήσεις που θα πραγματοποιήσει φέτος ο ΑΟΚ, με παίκτες βεβαίως που γνωρίζουν την κατηγορία αλλά και που θα προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΚ :

«Ο ΑΟΚ Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Βλάχου, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕ Ελίμειας Κοζάνης.

Ο 27χρονος ύψους 1.92 γκαρντ, προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά στον γειτονικό νομό, κατά την οποία βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να κερδίσει το εισιτήριο ανόδου στη Β Εθνική.

Παλαιότερα υπήρξε μέλος του Άργους Ορεστικού αλλά και των Διόσκουρων Κοζάνης και η προσθήκη του στον ΑΟΚ αποτελεί μια ομολογουμένως πολύ ποιοτική κίνηση, από τις 3-4 που θα ακολουθήσουν ενόψει της συμμετοχής στη Γ Εθνική.»

ΠΗΓΗ: www.sportsup.gr