Ανακοίνωσε μεταγραφες ,ρόστερ,αλλαγή έδρας για τον Αστέρα Κουκλουτζα

2595

Πραγματοποιηθηκε χθες η πρωτη προπονηση του ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΥΚΛΟΥΤΖΑ για τη νεα χρονια παρουσια παλιων και νεων παικτων της ομαδας καθως και φιλαθλων που θελησαν να παρακολουθησουν την πρωτη προπονηση της ομαδας.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κρατησε ολο τον περσινο βασικο κορμο και προσθεσε ακομα τους …Γρηγορη Γερακη (Δοξα Δρυμου) Ριζοπουλο Γιαννη (Κεραυνο Ωραιοκαστρου) Παπαδοπουλο Γιαννη (Ευριπο Ωραιοκαστρου) Μαρκο Ιωαννου (Αε Καναλακιου Πρεβεζας) καθως και και τεσσερις νεαρους.

Η ομαδα επιστρεφει φετος στη φυσικη της εδρα που ειναι ο Ευοσμος και πιο συγκεκριμενα θα παιζει στο ΔΑΚ Ευοσμου οπου γινονται προσπαθειες να διοργανωθει και το πρωτο τουρνουα της ομαδας.

Δηλωσεις Βοηθου προπονητη Πετρος Κναπεκ Ο στοχος της ομαδας παραμενει αυτος που εχει τεθει απο την πρωτη μερα λειτουργιας του ΑΣΤΕΡΑ που ειναι να διατηρηθει το αριστο κλιμα που επικρατει στην ομαδα η αλληλεγγυη μεταξυ των μελων της ομαδας και φυσικα να παιξουμε ωραιο μπασκετακι και να το ευχαριστηθουμε ολοι. Εμεις σαν ΑΣΤΕΡΑΣ ευχομαστε καλη αγωνιστικη χρονια σε ολες τις ομαδες και τους παικτες χωρις τραυματισμους. Υ.Γ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ….

Web :http://asteraskoukloutza.eu/