Η απάντηση του Τριαντάφυλλου Αναγνωστίδη για τα χθεσινά επεισόδια στη Μηχανιώνα

474

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου Αναγνωστίδη για τα χθεσινά επεισόδια στη Μηχανιώνα:

Δεν είναι σωστό όμως αυτό που κάνουν!!! Δείχνουν στην κάμερα ότι θέλουν μόνο αυτοί να δείξουν και δεν τα δείχνουν όλα από την αρχή πως ξεκίνησαν και τι ακριβώς έγινε!!! Βάζουν μόνο στιγμιότυπα που τους συμφέρουν!!!
Δεν δείχνουν όμως συνεχόμενα τα τελευταία 2 δεκάλεπτα, να δείξουν το συνεχόμενο άγριο βρίσιμο τους και τις απειλές τους (προς όλους τους παίχτες του Ποσειδώνα Μηχανιώνας) ότι μόλις τελειώσει ο αγώνας θα δείτε τι θα γίνει και διάφορα άλλα αίσχη!!! Τέτοιοι Φίλαθλοι πρέπει να απομακρύνονται από τις κερκίδες και να μην χαλάνε τους αγώνες της ΕΚΑΣΘ!!!Αυτές οι συμπεριφορές κάνουν κακό στο αθλητισμό!!!
Δεν δείχνουν στην κάμερα ότι αυτός με τα γυαλάκια και το μπλε μπουφάν κάνει χειρονομία και βρίζει την μάνα και την οικογένεια του παίχτη του Ποσειδώνα Μηχανιώνας με την Φανέλα 15… Πως Περιμένατε δηλαδή να αντιδράσει αυτός ο παίχτης ερασιτεχνικού μπάσκετ σε τοπικό πρωτάθλημα??? Να κάτσει να των βρίζετε ασύστολα ακόμα και στο τέλος του αγώνα??? Αλλά έτσι αυτοί η βλαχόμαγκες μόνο στις κερκίδες ξέρουν να τα κάνουν αυτά… και να εκθέτουν έτσι τους αθλητές!!!! Αίσχοςςςςςςςςς!!!!!!!
Έπρεπε οι διαιτητές από την αρχή που ξεκίνησαν αυτοί οι φίλαθλοι στην κερκίδα να τους απομακρύνουν να τους βγάλουν από το γήπεδο εφόσον χαλούσαν το παιχνίδι και έθιγαν τους παίχτες και που εξελισσόταν ομαλά και καθώς πρέπει στα πρώτα δύο δεκάλεπτα το παιχνίδι, δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά, γιατί εξάλλου η ομάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας δεν έχει ξανά κάνει ούτε έχει δείξει τουλάχιστον στο φετινό πρωτάθλημα τέτοιους είδους συμπεριφορά που την παρουσιάζουν εδώ σε αυτό το βίντεο!!!!!