Αναγέννηση/Φλόγα: Τέλος ο Λίβανος

471

Παρελθόν αποτελεί από τη τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης/Φλόγας ο Γιάννης Λίβανος. Οι δρόμοι του συλλόγου της Πολίχνης με τον έμπειρο προπονητή χώρισαν σήμερα το πρωί.

Ο κόουτς θα βρεθεί το απόγευμα στο γήπεδο για να αποχαιρετήσει τους παίκτες του και να τους ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία που είχαν από την αρχή της σεζόν. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, αυτός είναι ο Παναγιώτης Κοντογιάννης, ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ψάλτου: Πολύτιμος και καλός συνεργάτης

Ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, Τέλης Ψάλτου μίλησε στο «Northbasket» για τη λύση της συνεργασίας με τον κόουτς Λίβανο: «Ένας πολύτιμος και καλός συνεργάτης, ο Γιάννης Λίβανος ολοκλήρωσε τη συνεργασία μαζί μας. Εγώ προσωπικά σαν πρόεδρος του Δ.Σ., θέλω να τον ευχαριστήσω για τα τόσα καλά που πρόσφερε στην ομάδα μας το τελευταίο ενάμιση χρόνο τόσο εντός γηπέδου όσο και εκτός.

Ο αποχαιρετισμός που συνήθως κάνουν οι πρόεδροι με έναν προπονητή που αποχωρεί, σε αυτή τη περίπτωση είναι μία πρόσκληση για μελλοντική συνεργασία. Επίσης θέλω να τονίσω τον αδαμάντινο χαρακτήρα αυτού του παιδιού και την προσήλωση του στην ομάδα. Επειδή όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν το κύκλο τους, είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούμε ξανά».