Αναγέννηση/Φλόγα: Τέλος ο Κοντογιάννης, τα ηνία στον Καραγιαννίδη

559

Ακόμα μία αλλαγή κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν είχαμε στη τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης/Φλόγας.Ο Παναγιώτης Κοντογιάννης ενημέρωσε το πρόεδρο της ομάδας Τέλη Ψάλτου, ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να συνεχίζει να αφιερώνει τόσο πολύ χρόνο από τη θέση του προπονητή. Όμως ο έμπειρος τεχνικός δεν αποχωρεί από το σύλλογο, αφού επέστρεψε στο παλιό του πόστο αυτό του τεχνικού διευθυντή που είχε αναλάβει από το καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά στη σημερινή βραδινή συνάντηση που έχουν προγραμματίσει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η διοίκηση της ομάδας βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του που δεν είναι άλλος από τον Ρούλη Καραγιαννίδη. Ένα τεχνικό με μεγάλη εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής αλλά και της ΕΚΑΣΘ. Τελευταίος σταθμός του κόουτς Καραγιαννίδη, ήταν η Δόξα Ρετζικίου από την οποία αποχώρησε στα μέσα της περσινής περιόδου.

Στην ομάδα ευελπιστούν αυτή τους η κίνηση να φέρει άλλο αέρα και να μπει ένα τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο που βρίσκεται (10 συνεχόμενες ήττες), γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα μιας και υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

 

Γιώργος Κυπραίος