Αναβλήθηκε το ΓΣ Μεμενένης-ΑΟ Μεσημβρίας-Παράπονα από τον Α.Ο.Μ.

334

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΓΣ Μενεμένης και τον ΑΟ Μεσημβρίας για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ2 ΕΚΑΣΘ Ανδρών που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο (08/11) στο κλειστό των Αμπελοκήπων αναβλήθηκε λόγω βροχής.

Όπως αναφέρουν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα: “Ύστερα από έλεγχο του αγωνιστικού χώρου και μετά από προσπάθεια να καθαριστεί, κρίθηκε ακατάλληλος για τη διεξαγωγή του αγώνα καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Τα τρία σημεία όπου η οροφή έσταζε βρίσκοταν εντός αγωνιστικού χώρου”.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του ΑΟ Μεσημβρίας εξέφρασαν έντονα παράπονα για την απόφαση των διαιτητών να μην ξεκινήσουν το παιχνίδι, καθώς όπως τονίζουν από τα τρία σημεία που έσταζε η οροφή του γηπέδου το ένα ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου και τα άλλα δύο ήταν ελάχιστα. Επίσης, επισημαίνουν πως οι δύο ρέφερι έκλεισαν το φύλλο αγώνα νωρίτερα του προβλεπόμενου χρόνου.

Μάλιστα, εντός της ημέρας θα στείλουν εγγράφως τα παράπονά τους στην Ένωση για την άδικη ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα τους το Σάββατο.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι μιάμιση ώρα μετά στο ίδιο γήπεδο έγινε κανονικά ο αγώνας ανάμεσα στον Μακεδώνα Αμπελοκήπων και τον Αρίωνα Μενεμένης.

men-aom 1

men-aom 3

men-aom 2