Αλμπάνης: Θα διεκδικήσουμε τη νίκη

422

Τα τελευταία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, έχουν επιφέρει ένα κλίμα αισιοδοξίας στο στρατόπεδο του Ηρακλή, αφού η ομάδα για πρώτη φορά έχει απομακρυνθεί αισθητά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε καμία περίπτωση όμως δεν υπάρχει εφησυχασμός αφού άπαντες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μέχρι την ολοκλήρωση του.

Από τη Τρίτη οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με το Ηράκλειο (17:00). Οι προπονήσεις ολοκληρώνονται αύριο το απόγευμα με την αποστολή να αναχωρεί αεροπορικώς για το Ηράκλειο το πρωί της Κυριακής.

Η τεχνική ηγεσία για να διατηρήσει σε καλή αγωνιστική κατάσταση τους παίκτες, αντιμετώπισε τη Τετάρτη σε φιλική αναμέτρηση την ομάδα του Ανατόλια, με τον Ηρακλή να επικρατεί με 79-72. Η ομάδα παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Αργύρης Σιώπης. Ο 19χρονος φόργουορντ τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από ίωση με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το ματς της Κυριακής.

Ο προπονητής των κυανόλευκων Ρούλης Αλμπάνης, αναφέρθηκε στη «Bluearena» στην αναμέτρηση της Κυριακής. Αναλυτικά: «Παρά την απουσία του Σιώπη, προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά γι’ αυτό το παιχνίδι. Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε τη Κυριακή. Το Ηράκλειο είναι μία ομάδα με έμπειρους παίκτες που είναι για χρόνια μαζί. Εμείς θα αντιπαρατάξουμε τον νεανικό ενθουσιασμό που μας διακατέχει και θα διεκδικήσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι τη νίκη».

 

Πηγή: Bluearena.gr