Αλλαγή προπονητή στην Αναγέννηση Φαλήρου

550

Το ΔΣ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΦΑΛΗΡΟΥ , ανακοινώνει την αλλαγή σκυτάλης στο τιμόνι του αντρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου και την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας , στον κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΑΚΗ.
Ο πολύπειρος τεχνικός , έχει μακρά θητεία στον χώρο και ειδικά σε τοπικό επίπεδο , όπου έχει εργαστεί με απόλυτη επιτυχία σε πολλές ομάδες , έχοντας πολυετή παρουσία στον ΑΜΣ ΝΕΣΤΩΡ με σημαντικό έργο στα παιδικό – εφηβικά τμήματα αλλά και στο Αντρικό τμήμα στην Α’ ΕΚΑΣΘ , ενώ παράλληλα κάτω υπό την καθοδήγηση του έχουν ανέβει κατηγορία ομάδες όπως ο ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ , Ο ΑΜΣ ΠΥΡΓΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ , ο ΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε να έχει ανάλογη επιτυχία και με την δική μας ομάδα , ευελπιστώντας ότι παρά το κρίσιμο χρονικά σημείο εν μέσω αγωνιστικής και τον ελάχιστο χρόνο που έχει στην διάθεση του για να δουλέψει με τους παίκτες , ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να επανέλθει άμεσα η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών μετά από την κακή εικόνα και τα 3 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν & να παραμείνει στους στόχους της .