ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ: “Πρόκληση ο Άρης”

267
Μετά από την αποχώρηση του Κώστα Κωτούλη από την τεχνική τους ηγεσία, οι άνθρωποι του Άρη έδωσαν το χρίσμα στον Αλέξανδρο Μαυρίδη. Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που έρχεται στις “κίτρινες” με άκρως θετικές συστάσεις, μίλησε στο basketworld.gr για τη νέα αρχή στην καριέρα του, την οποία χαρακτήρισε “πρόκληση” για τον ίδιο.
Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

Όπως για οποιονδήποτε προπονητή, έτσι και για μένα, ο Άρης είναι πρόκληση. Ξέρω ότι το έργο μου είναι δύσκολο, όμως θα προσπαθήσω να εκπληρώσω τους στόχος που έχει θέσει ο Άρης και κυρίως να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν. Πήρα την απόφαση να αναλάβω την ομάδα επειδή οι άνθρωποί της μου έδειξαν από την αρχή μεγάλη εμπιστοσύνη.

Στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία ενός ισχυρού κορμού από παίκτριες που θα προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της, γεγονός που ταυτίζεται απόλυτα με τις δικές μου απόψεις. Αυτό βέβαια προϋποθέτει πολλή δουλειά και υπομονή προκειμένου να δούμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, δεν μπορούμε από τώρα να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, γιατί ίσως να υπάρξουν αλλαγές μέχρι και 48 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Άλλωστε, περιμένουμε να δούμε και τις ξένες παίκτριες που θα έρθουν. Η δική μου άποψη είναι ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι δυσκολότερο σε σχέση με την περσινή χρονιά“.
Πηγη:basketworld.gr (Νίκος Βαγγέλης)