Ακρόπολις Eurobank: Το τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ στο ΟΑΚΑ

645

Στις 31 Αυγούστου 24 ομάδες θα βρεθούν στο τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ 2017.

Στόχος; Να να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο Νικολάι Σεμάσκο. Οι φίλοι του μπάσκετ στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του σήμερα και αύριο (24-25/8) στο ΟΑΚΑ. Το τρόπαιο θα βρίσκεται ανάμεσα στις θύρες 13 και 15, πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Ιταλία. Μαζί θα σας περιμένει και η μασκώτ της διοργάνωσης, ο Sam Dunk!

Η Αθήνα είναι προτελευταία στάση στο μακρύ ταξίδι που έχει κάνει το τρόπαιο ήδη στο πλαίσιο του Τrophy Tour. Ένα ταξίδι που άρχισε στις 2 Απριλίου από τη Λετονία και συνεχίστηκε σε Ισλανδία, Μαυροβούνιο, Ουκρανία, Πολωνία, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Τουρκία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Λιθουανία, Γαλλία, Ισπανία, Κροατία, Ρουμανία, Ιταλία, Φινλανδία, Ρωσία, Τσεχία, Σερβία, Γεωργία, Γερμανία, Ισραήλ. Η Ελλάδα θα το φιλοξενήσει αυτό το διήμερο και από τις 28 Αυγούστου θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί που στις 17 Σεπτεμβρίου θα στεφθεί και ο πρωταθλητής Ευρώπης 2017.

Η Εθνική Ανδρών είχε την πρώτη της συνάντηση με το τρόπαιο στο Βελιγράδι, στα δύο φιλικά που έδωσε εκεί η Ελλάδα, από όπου και η φωτογραφία με τον αρχηγό της ελληνικής ομάδας, Γιάννη Μπουρούση.