Ακαδημια ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΟΥΝΤΑΣ … “Όταν τα όνειρα γίνονται πράξη “

281

Η ακαδημία ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΟΥΝΤΑΣ αποτελεί ένα στοχευμένο όνειρο πολλών ετών για τον ιδρυτή της, Γεώργιο Φούντα, και τους άμεσους συνεργάτες του. Η ακαδημία έχει  ιδρυθεί πριν από 3 χρόνια και απαριθμεί έως και σήμερα 170 παιδιά αγόρια και κορίτσια  ηλικιών από 4 χρονών.  Πρόκειται για ένα μακροπρόθεσμο και ελπιδοφόρο πλάνο επένδυσης, που σκοπό έχει την εκμάθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης (basketball) και όχι μόνο μέσω καινοτομιών εκπαίδευσης και φυσικά υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων που θα ανεγερθούν για το σκοπό αυτό. Η επένδυση απευθύνεται σε αθλητές όλων των ηλικιών που θέλουν να προπονηθούν βάζοντας σωστές βάσεις άθλησης και ευγενούς άμιλλας, πάντα σε επαγγελματικά πρότυπα και με σεβασμό στον υγιή αθλητισμό. Το κοινωνικό προφίλ και η ευαισθητοποίηση σε θέματα αδύναμων κοινωνικών ομάδων (ΑΜΕΑ, άπορες οικογένειες κλπ) των ιδιοκτητών της επένδυσης, Γεώργιου Φούντα και Γεωργίας Μπακόση, δίνουν μία επιπρόσθετη αίγλη στη νέα επιχειρηματική προσπάθεια και ένα τόνο κοινωνικού έργου και προσφοράς για την ευρύτερη περιοχή της πόλης των Τρικάλων και γενικότερα για την περιφέρεια της Θεσσαλίας. Πρόκειται για μία επενδυτική όαση, καθώς ο στόχος της επαγγελματικής αυτοτέλειας μέσω ανέγερσης νέων αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελεί το όνειρο και αυτοσκοπό της επένδυσης αυτής.

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο(2019) και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο (2019). Το κλειστό γήπεδο φτιάχνετε σε
εμβαδό 1.000 τμ οικόπεδο.
-Περιλαμβάνει χώρο πάρκινγκ, προπονητήριο , αποδυτήρια,κατασκευή πρόσβασης για ΑΜΕΑ.
-διαθέτει καφετέρια, χώρος αναμονής για τους γονείς και μπουτίκ με είδη της Ακαδημίας.
Προσπαθούμε στα τετραγωνικά μέτρα που έχουμε στην διάθεση μας να δημιουργήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε…!!! Το όνειρο
μου ήταν πάντα για κάτι τέτοιο όμως έγινε πιο έντονο όταν η ακαδημία μου άρχισε σιγά σιγά να μεγαλώνει. Η έλλειψη κλειστών
γηπέδων μπάσκετ και μη διαθέσιμων ωρών για προπόνηση, έφερε την οριστική απόφασή μου. Όσο πιο πολλά παιδιά πείσω
να ασχοληθούν με το άθλημα, όσο πιο πολλούς καταφέρουμε να τους κάνουμε να έρθουν στο γήπεδο για προπόνηση, τόσο το
καλύτερο για το μπάσκετ, για τους ίδιους και γενικότερα για την ίδια την κοινωνία. Στην ακαδημία μου στόχος δεν είναι να ανεβαίνουν οι ομάδες τις κατηγορίες, θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να αποκτήσουν αθλητική παιδιά και σωστούς χαρακτήρες…!!!