Αισχύλος Ωραιοκάστρου: Ανανέωσαν οι Τσιλικίδης και Παρπόρης

416

O Μ.Α.Σ. Αισχύλος Ωραιοκάστρου, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τσιλικίδη Μιχάλη και τον Παρπόρη Νίκο ως τον Ιούνιο του 2020 .

Ο Σινδιώτης combo guard ύψους 1.78 πρώτη φορά έπιασε μπάλα μπάσκετ στον Εχέδωρο . Καθιερώθηκε άμεσα στα παιδικά τμήματα , όπου έφτασε να παίξει ένα χρόνο και στην ανδρική ομάδα . Εν συνεχεία δοκίμασε τις τύχες του Γέφυρα και Άγιο Αθανάσιο . Ακολούθησε ένα μίνι διάλειμμα , λόγω σπουδών και επαγγελματικών υποχρεώσεων . Από τον Ιούνιο του 2016 είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας.

Ο 33χρόνος combo guard συνεχίζει και φέτος στην ομάδα ανανέωνοντας την αρχοντική του παρουσία στα παρκέ. Ο Μιχάλης χωρίς πολλά λόγια , ένας πραγματικός υπολογιστής μέσα στις τέσσερις γραμμές , έρχεται να συμπληρώσει το παζλ μίας απαιτητικής χρονιάς που έρχεται , προκειμένου να προσδώσει το καθαρό μυαλό στις δύσκολες στιγμές ενός αγώνα .

Ο Νίκος Παρπόρης ξεκίνησε από ένα γηπεδάκι απέναντι από το σπίτι του στο Παλαιόκαστρο, συνέχισε στον Δ.Α.Σ.Ω. και η συνέχεια άκρως μπασκετική. Ολυμπιάδα, Άγιος Δημήτριος. Ώσπου βρήκε την μπασκετική Ιθάκη του όπως μας ανέφερε , τον Ιούνιο του 2017.

Ο 21χρόνος small – power forward από το Παλαιόκαστρο ύψους 1.98 , εργάτης στο γήπεδο , ο αμυντικός που κανένας αντίπαλος δεν θέλει , με τυπικές διαδικασίες , ήρθε και υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη μία χρονιά , μέχρι και τον Ιούνιο του 2020 .