Αιγινιακος : Πρώτη φιλική αναμέτρηση με Δημόκριτο

201

Πρώτη φιλική εκτός έδρας αναμέτρηση για το ανδρικό τμήμα του συλλόγου. Στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Αμπελοκήπων «Μέγας Αλέξανδρος» , η ομάδα του coach Δημήτρη Ροδά αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Δημόκριτου σε αγώνα προετοιμασίας.
Χαρακτηριστικά της αναμέτρησης : το πάθος, η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες. Καλύτερος ο Αιγινιακός, μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα, βρήκε τα πατήματα του και με πλουραλισμό στην επίθεση κέρδισε τον αγώνα.
Μεγάλη απουσία του “bomber” Σάκη Κατσιάνου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων , που καλύφθηκε επάξια από τους συμπαίκτες του. Αναφορικά με τις προσθήκες των νέων παικτών, τα δείγματα γραφής που αφήνουν μέρα με τη μέρα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά. Δικαιολογημένα τα εύσημα που απέδωσε ο coach Ροδάς στο σύνολο της ομάδας για την εμφάνιση της.
Την αποστολή συνόδεψε ο γενικός αρχηγός Σάκης Στυλιανίδης (παρά το επαγγελματικό πρόβλημα που του παρουσιάστηκε την τελευταία στιγμή), που ήταν όπου χρειάστηκε για να εμψυχώσει και να ηρεμήσει του παίκτες με το δικό του ευρηματικό χαρακτήρα.
Θερμές ευχαριστίες για τη διοίκηση και το προπονητικό team του Δημόκριτου για την αψεγάδιαστη φιλοξενία τους (άλλωστε η σχέση φιλίας με τον coach Ροδά κρατάει χρόνια).
Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς ώστε να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμη για τη νέα αγωνιστική χρονιά.