ΑΕ Ν. Κρήνης: Ανατροπή σκηνικού

662

Το σχόλιο απο την ιστοσελίδα της ΑΕ Ν.Κρήνης για το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας με το Αριστοτέλειο Κολέγιο:

Παρασκευή 17/10/2013 στο κλειστό της πυλαίας η ομάδα μας αντιμετώπισε, σε ένα παιχνίδι για γερά νευρά, την ομάδα του Αριστοτελείου Κολεγίου. Στο παιχνίδι ξεκινήσαμε νωχελικά με πολλά λάθη με αποτέλεσμα το Αριστοτέλειο να πάρει μια διαφορά 8 πόντων. Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα μας μάζεψε την διαφορά και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 32-28 υπέρ του Αριστοτελείου.
Στο 2ο ημίχρονο είχαμε ανατροπή της κατάστασης μειώνοντας αρχικά στους 3ς πόντους την διαφορά στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου. Το τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε ένα παιχνίδι για γερά νευρά πηγαίνοντας πόντο πόντο με τον αντίπαλο να κρατάει πάντα μια διαφορά από 1 έως 2 πόντους, που όμως στο τέλος η ομάδα μας μπόρεσε και έκανε την υπέρβαση και ανέτρεψε το σκηνικό ενώ το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 56-55 υπέρ των γηπεδούχων, μετά από κλέψιμο της ομάδας μας  και φάουλ πάνω στον Μανιάτη, που ήταν τέρας ψυχραιμίας από την γραμμή των ελευθέρων βολών, καταρρίπτοντας τα προγνωστικά μέχρι εκείνη την στιγμή βάση των ποσοστών της ομάδας στις βολές τα οποία ήταν από μέτρια έως άσχημα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 56-57.
Το παιχνίδι τελείωσε μετά από επίθεση των γηπεδούχων η οποία κατέληξε άδοξα μετά από την εκπληκτική άμυνα που έβγαλε η ομάδα μας.