ΑΕΕΤ:Διπλό στη Νεάπολη

611

Η ιστοσελίδα της ΑΕΕ Τούμπας μιλαει  για τη νίκη της ομάδας επί του Πήγασου:

 

Οι οπαδοί της ΑΕΕΤ το είχαν ζητήσει πριν 15 σχεδόν μέρες και μεις απόψε τους το κάναμε πράξη, ακόμη και αν δεν ήταν όλοι τους εκεί για να το χαρούνε…Η ομάδα μας είχε ένα αρκετά ευχάριστο απόγευμα (και ένα εξίσου ενδιαφέρον βράδυ μετά το ματς), αφού ο Πήγασος όπως παρατάχθηκε δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να μας δυσκολέψει, πόσο μάλλον να διεκδικήσει τη νίκη.

Από τη στιγμή μάλιστα που καταφέραμε όλοι να ξεπεράσουμε την παγίδα του site και να βρούμε το σωστό γήπεδο, οι αντίπαλοι δεν είχαν ιδιαίτερη τύχη. Μετά το προβάδισμά τους στο ξεκίνημα (2-0 και 4-2), οι γηπεδούχοι δεν ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ, καταφέρνοντας μόνο να μειώσουν κάποια στιγμή στους 9 (19-28) στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου. Είχε προηγηθεί ένα εξαιρετικό αμυντικά πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο δεχτήκαμε μόλις 8 πόντους, ενώ ιδιαίτερα παραγωγικοί ήμασταν και στην επίθεση (19 πόντοι), παρά το γεγονός ότι τα στεφάνια της Νεάπολης δεν είναι ιδιαίτερα φιλόξενα… Η εμμονή μας μάλιστα να επιχειρούμε το ένα σουτ μετά το άλλο, εκνεύρισε ιδαίτερα τον ΒασΒαλ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα βάναυσος με το πινακάκι του όσο τα ταλέντα μας δεν έλεγαν να μπούνε μέχρι μέσα και να τελειώσουν όμορφα και ωραία την φάση.

Το πλησίασμα των γηπεδούχων ήταν αρκετό να μας αφυπνίσει και να πάρουμε απόφαση ότι το ματς πρέπει να τελειώσει εγκαίρως… Ο Κατσαρής πέτυχε τους 13 από τους 15 πόντους του στο β’ δεκάλεπτο και μάλιστα τους 8 από αυτούς μαζεμένους, μετά από διαδοχικά κλεψίματα και κάπου εκεί όλα πήραν τον δρόμο τους… Δρόμος ο οποίος άνοιξε διάπλατα με το κάρφωμα του Φλώρου στην αρχή του 2ου ημιχρόνου (έκανε το 20-44), με το οποίο η διαφορά κλείδωσε πάνω από τους 20 πόντους.

Η συνέχεια είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς όσο και αν προσπάθησε ο Πήγασος στο εναπομείναν ενάμιση δεκάλεπτο, η διαφορά μόνο μεγάλωνε, και μάλιστα χωρίς η ομάδα μας να πιάσει εξαιρετική απόδοση ή να πιέσει (όπως σφηνώθηκε στο μυαλό του ώριμου κυρίου με το 12 που δεν άντεξε τα απανωτά κλεψίματα). Το 20+ έδωσε την ευκαιρία στον κόουτς (όταν ηρέμησε από την λογομαχία με τον θιγμένο ώριμο κύριο – βλ. αμέσως πιο πάνω) να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του (και δεν τους πονούσε ο αγκώνας), οι οποίοι όχι μόνο ήταν παραπάνω από ικανοποιητικοί και σε αυτό το ματς, αλλά εκτόξευσαν την διαφορά στο τελικό +32 (48-80), χωρίς ιδιαίτερο κόπο, με αποτέλεσμα να αποθεωθούν από τις γυναίκες του Δήμου και τον ενθουσιασμένο πατέρα του Καλαμάρα!

Η εμφάνιση του Νεραντζάκη προς το τέλος της αναμέτρησης ολοκλήρωσε το πανηγυρικό κλίμα, με αποκορύφωμα το “πέσιμο” του γριπωμένου ξαθομάλλη στον κόουτς, όταν πληροφορήθηκε ότι ο ΒασΒαλ χρεώθηκε και με τεχνική ποινή όσο τρωγόταν με τον ώριμο του Πήγασου…

Η κατάληξη της βραδιάς, όταν επιτέλους ξεκαθαρίστηκε ποιος φορούσε την λάθος – μικρότερη φόρμα, ήταν εξίσου εντυπωσιακή με την εμφάνισή μας εντός γηπέδου, αφού ο λογαριασμός θύμιζε Ελλάδα προ κρίσης!!! Και τέτοια κρέατα είχαμε καιρό να δούμε….

Ελπίζοντας η βδομάδα να κλείσει, όπως ξεκίνησε…. ΑΕΕΤάρα θα μαι πίτα….