ΑΕΕΤ:Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό

265

Και συγκεκριμένα το 3ο δεκάλεπτο (της προηγούμενης ήδη αναμέτρησης, κόντρα στο Φάληρο)… Σε μια ώρα περίπου η ομάδα θα πατάει το παρκέ της Θέρμης για την 19η αγωνιστική, οπότε ήρθε η ώρα να μάθετε από επίσημα χείλη της συνέβη στα πλαίσια της 18ης… Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

 

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, η αναφορά στην 14η φετινή μας νίκη θα είναι συνοπτική, με την ελπίδα αργά απόψε να κάνουμε εκτενέστερο αφιέρωμα στην 15η…

Η αλήθεια είναι ότι στα δύο πρώτα δεκάλπτα του Σαββατιάτικου αγώνα, οι τυπικά γηπεδούχοι νεαροί παίκτες του Φαλήρου διεκδίκησαν τις πιθανότητές τους να χτυπήσουν το παιχνίδι. Το προβάδισμα άλλαξε αρκετές φορές πλευρά, η διαφορά όμως σε καμία περίπτωση δεν ξεπέρασε τους 5 πόντους, με αποτέλεσμα το σκορ στο δεκάλεπτο να διαμορφώνεται σε 14-14 και στο ημίχρονο σε 26-27, μετά από μικρό σερί της ΑΕΕΤ, που κάλυψε την διαφορά των 4 πόντων και πέρασε μπροστά, παρουσιάζοντας μάλιστα στο σημείο αυτό εξαιρετική πολυφωνία στο σκοράρισμα και ακόμη μεγαλύτερη στην αστοχία!!!

Επειδή όμως τα σφιχτά σκορ δεν είναι το φόρτε μας, και ο κόουτς αγχώνεται και μεις τον αγαπάμε, αποφασίσαμε μετά από ώριμη σκέψη να καθαρίσουμε το ματς. Στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου η ΑΕΕΤ σκόραρε ασταμάτητα και με όποιον τρόπο ήθελε, το Φάληρο κάποια στιγμή κατάφερε να ξεζαλιστεί και να πετύχει 3 πόντους, η διαφορά άγγιξε τους 20 με Καλαμάρα και Κατσαρή να μαζεύουν ριμπάουντ και να κλέβουν, σπρώχνοντας την ομάδα στον αιφνιδιασμό. Επιμέρους σκορ 5-24, σκορ στο τέλος της δεκαλέπτου 31-51 και επιτέλους το γήπεδο ηρέμησε από τις φωνές του -κατά τ’ άλλα συμπαθέστατου και αξιολογότατου- κόουτς Βακαλόπουλου.

Λίγο αργότερα βέβαια το ΔΑΚ σείστηκε από τις φωνές του δικού μας κόουτς, που ένιωθε μειονεκτικά αν δεν ακουγόταν, και βρήκε την κατάλληλη αφορμή όταν το rotation κόλησε και η διαφορά έπεσε στους 14 πόντους (αχάριστε). Τα αίματα πάγωσαν, τα αυτιά πόνεσαν, ο Πασπαλτζής βρήκε το βρωμόχερό του και η διαφορά ξαναπήρε την ανιούσα, για να κλείσει στη μέγιστη τιμή της (25 πόντοι), όταν το ταμπλό έγραφε το τελικό 46-71.

Ολίγα μεν… περιεκτικά δε.. Αν θέλετε παραπάνω, πουλάω το dvd του αγώνα… Με μερικά extras από τα αποδυτήρια…

Διπλό μεσά στη Θέρμη, ΑΕΕΤ ολέ…

Πηγη:www.aeet.gr