Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του Φάνη Κολλιόπουλου

303

Ο Αθλητισμός ενώνει και αυτή την φορά δόθηκε ένα ντέρμπι στη μνήμη ενός παλαίμαχου μπασκετμπολίστα που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή.

Την ευκαιρία να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι είχαν την Κυριακή 3 Αυγούστου οι παρευρισκόμενοι στον αγώνα μπάσκετ του Sao beach bar.

Ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του Φάνη Κολλιόπουλου που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών, το Δεκέμβριο του 2012, βυθίζοντας σε βαθιά θλίψη ολόκληρο το πατρινό μπάσκετ και όχι μόνο.

Οι φίλοι του δεν τον ξέχασαν και ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις στη μνήμη του. Μία από αυτές φιλοξενήθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο μπάσκετ του «SAO Beach Bar», στην Κάτω Αχαΐα.

Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες έδωσαν το παρών και φόρεσαν φανέλα για τον Φάνη!

Μεταξύ άλλων είδαμε τον Άγγελο Τσάμη του Κολοσσού Ρόδου, τον Νίκο Μπάρλο της ΑΕΝΚ, τον Νίκο Αργυρόπουλο και ο Ανδρέα Οικονομόπουλο του Απόλλωνα Πατρών και τον Στέφανο Σολωμό του Πανερυθραϊκού.

Οι προπονητές του αγώνα που έγινε ήταν ο νυν τεχνικός των «μελανολεύκων» Νίκος Βετούλας και ο πρώην παίκτης τους, Γεράσιμος Τζάκης.

Εκεί ήταν και συμμετείχαν οι πρωταθλητές του πρόσφατου «Beach Hoops Men’s Open 2014», που έγινε στον ίδιο χώρο, Γιάννης Μανδαλάκης, Σωτήρης Χαραζίδης και Μάκης Αδαμόπουλος (Guetto).

Ήταν ένας αγώνας με ανάμεικτα συναισθήματα και σίγουρα πολύ ενδιαφέρον για τους λουόμενους που έμειναν να τον παρακολουθήσουν.

Πηγή: patrasevents.gr