Αγχώθηκαν αλλά προκρίθηκαν οι έφηβοι των Μαχητών Δόξας Πεύκων

885

Μια τεράστια επιτυχία σημείωσε χθες βράδυ το εφηβικό τμήμα των Μαχητών Δόξας Πεύκων. Στον αγώνα νοκ αουτ με το ΣΑΠΚ Νεάπολης μπόρεσε να διαχειριστεί τη νίκη του προηγούμενου Σαββάτου και έτσι πήρε μια ιστορική πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Πάντα όταν κερδίζεις με μεγάλη διαφορά σε ένα διπλό αγωνα νοκ αουτ είναι ευχή και κατάρα. Πολύ εύκολα μπορεί η ψυχολογία να γυρίσει μπούμερανγκ ειδικά στις μικρές ηλικίες των παίδων και εφήβων. Έτσι και τώρα οι έφηβοι των Μαχητών μπήκανε στο ματς με τον αέρα του +25 από το πρώτο παιχνίδι και δυστυχώς για αυτούς δεν είχανε προσανατολισμό τη νίκη αλλά τη διαφορά.

Οι παίκτες της Νεάπολης πήραν από την αρχή μια διαφορά +10 καθώς στηρίχτηκαν στο εξαιρετικό πρώτο τους δεκάλεπτο. Με ένα καταπληκτικό μάλιστα τελευταίο τρίλεπτο έκλεισαν το ημίχρονο στο +16 και άρχισαν να πιστεύουν την ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι όμως πείσμωσαν και με ένα 9-21 στο 3ο δεκάλεπτο έφεραν τη διαφορά στον πόντο και το ματς άρχισε απο την αρχη. Στο 4ο δεκάλεπτο όμως οι φιλοξενούμενοι χαλάρωσαν και τα πολλά λάθη στη ζώνη της Νεάπολης αύξησαν τη διαφορά που άγγιξε και τους 20 πόντους χωρίς όμως ουσιαστικά να μπορέσει να απειλήσει την πρόκριση μας στις 8 καλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης.

ΣΑΠΚ Νεάπολης- Μαχητές Δόξας Πεύκων 83-65

ΠΚ Νεάπολης (Τασόπουλος) Σουλτάνης 24(3), Καρανικόλας 4, Νικολαιδης, Χατζοπουλος, Στεργιουπουλος 13, Ζουμπουλιδης 7, Χριστοδουλου 25

Μαχητές Δόξας Πεύκων (Κουγιουμτζιδης) Τρικουπης, Τσαουσης, Χρηστοφ, Ελευθεριαδης 10(2), Εφοπουλος 5, Κοχλιαριδης 6(2), Φουρκιωτης 17(1), Μπαδης 10(2), Γκουθας, Κουτσουκιδης 4, Τσαλικης 8(2), Παγωνιδης 4