Αγοράστε τα δώρα σας στο Performance Store και κερδίστε περισσότερα δώρα!!!

745

performancestore giftcard

 

 

Αγοράστε τα δώρα σας στο Performance Store και κερδίστε περισσότερα δώρα!!!

Επιθυμείτε ένα έξυπνο και ιδιαίτερο δώρο; Επιλέξτε μία Κάρτα Δώρου ‘Performa Gift Card’ & προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα την ευκαιρία να διαλέξουν το δώρο που επιθυμούν!

Γιορτάζετε και θέλετε να διευκολύνετε τους φίλους – φίλες και συγγενείς στην επιλογή δώρου? Δημιουργήστε τη δική σας Performance Gift List και λάβετε τα δώρα που πραγματικά επιθυμείτε!

Για το πρόγραμμα Performance Gift Card και Performance Gift List λαμβάνετε εκπτώσεις από 10% έως 30%.

Για την Performance Gift Card απλώς επισκεφτείτε το κατάστημά μας και προσδιορίστε το ποσό που επιθυμείτε να διαθέσετε για το δώρο σας. Εμείς θα σας χορηγήσουμε άμεσα την Κάρτα Δώρου, στην οποία θα αναγράφονται το ποσό που διαθέσατε και η ημερομηνία αγοράς της. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη δώσετε στο άτομο που επιθυμείτε! Η Κάρτα Δώρου αφορά όλα τα προϊόντα του καταστήματος και έχει απεριόριστη χρονική ισχύ. Η εξαργύρωση της γίνεται από τον τελικό παραλήπτη της στη φυσική έδρα του καταστήματος.
Η λίστα δώρων Performance Gift List παρέχει τη δυνατότητα να ορίσετε το γεγονός το οποίο αφορά ή λίστα (π.χ. γενέθλια, ονομαστική εορτή, γάμος κ.λπ.), και να δημιουργήσετε λίστα των προϊόντων-δώρων.
Επίσης μπορεί να λειτουργήσει ως πιστωτικό απόθεμα και έτσι οι φίλοι και οι φίλες σας γεμίζουν το πουγκί σας και στη συνέχεια εσείς έχετε τη δυνατότητα επιλογής των δώρων σας!

Στη περίπτωση της λίστας προϊόντων μπορείτε να ορίσετε όχι μόνο τα προϊόντα που επιθυμείτε, αλλά και την ποσότητα που επιθυμείτε από το καθένα. Όταν κάποιο προϊόν από τη λίστα έχει αγοραστεί από κάποιον φίλο ή φίλη τότε αυτό αφαιρείται αυτόματα από τη λίστα δώρων ώστε να μην είναι δυνατό να αγοραστεί ξανά.

• 100% επιτυχία ! Το αγαπημένο σας πρόσωπο επιλέγει το προϊόν που επιθυμεί και το δώρο σας θα αρέσει σίγουρα
• Είναι ένα πρωτότυπο είδος δώρου που απαιτεί ελάχιστο από το χρόνο σας
• Εξαργυρώνεται οποτεδήποτε, καθώς έχει απεριόριστη χρονική ισχύ
• Ισχύει για όλα τα προϊόντα
• Χορηγείται άμεσα