“Αγκαλιά” με την πρόκριση οι παίδες του ΠΚ Νεάπολης-Ευχαριστήριο σε Μαλλιαρού

189

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση το παιδικό τμήμα του ΠΚ Νεάπολης επικράτησε στον πρώτο αγώνα της ΜΕΝΤ με 64-32 και απέκτησαν σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους “16” του πρωταθλήματος.

Οι νεαροί αθλητές του ΠΚ Νεάπολης αφιέρωσαν την νίκη στον συμπαίκτη τους Φώτη Παπασυμεωνίδη, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι όταν σε μία φάση τραυματίστηκε στο μέτωπο και προσκομίστηκε στο νοσοκομείο για ράμματα.

Δεκάλεπτα: 13-4, 25-10, 39-21, 64-32. Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ., Παπαδοπούλου Κ.

ΠΚ Νεάπολης (Κουμούδης): Xριστοδούλου, Μούσσας, Ταταρίδης 11, Χριστοφόρης 14(1), Χύτας, Λαζάρου 12, Καρασαββίδης 14, Χατζηστεφάνου 11(2), Παπασυμεωνίδης 2, Τιγκιρίδης, Τσιώρας, Στεργιόπουλος.

ΜΕΝΤ (Μαλλιαρού): Παπαστεργίου 5, Ακάσης, Γηρούσης 10, Ιτιμούδης 4, Σπυριδωνίδης 2, Χατζόπουλος, Αποστόλου 7(1), Κωνσταντινίδης 2, Κρητικόπουλος 2, Μισερλής, Τσίγκας.

Ευχαριστήριο σε Μαλλιαρού

Η διοίκηση του ΠΚ Νεάπολης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί την προπονήτρια της ΜΕΝΤ για την χορήγηση πρώτων βοηθειών στον αθλητή του συλλόγου Φώτη Παπασυμεωνίδη. Αναλυτικά:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την προπονήτρια της ΜΕΝΤ κ. Ματούλα Μαλλιαρού για την χορήγηση πρώτων βοηθειών στον αθλητή μας Φώτη Παπασυμεωνίδη, που είχε σαν αποτέλεσμα την επί πεντελέπτου ενασχόληση της με τον αθλητή μας.

Πραγματικά αισθανόμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι για την ενέργεια της αυτή και την επαινούμε δημόσια.

Σε ευχαριστούμε Ματούλα”.