Αγιασμός και ξεκίνημα για τους Τιτάνες Δράμας

441

Με χαμόγελα και ελπίδα για μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς και αγωνιστικές επιτυχίες πραγματοποιήθηκε χθες (27/08) το απόγευμα ο καθιερωμένος αγιασμός της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας των Τιτάνων Δράμας. Το «παρών» στο γήπεδο έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Σιάμπος καθώς και ο νέος προπονητής των Τιτάνων, Ραδής Θεοδωρίδης, ο οποίος αντικατέστησε τον Νίκο Γρηγοριάδη.

Επίσης, παρόντες ήταν και οι νεοαποκτηθέντες Φώτης Στυλίδης (αποκτήθηκε από τον ΚΑΟΔ) και Σωτήρης Μουτσόγλου (επέστρεψε από το παιδικό του Μαντουλίδη). Στόχος τόσο της διοίκησης όσο και του νέου τεχνικού των Δραμινών είναι η διατήρηση του περσινού κορμού γι’ αυτό το λόγο και συνεχίζονται οι επαφές με τους παίκτες που αγωνίστηκαν την περασμένη χρονιά στην ομάδα.

Μέρι στιγμής έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν οι: Μανιώτης, Μούκας, Γαϊτανίδης, Θεοδωρίδης, Τοσουνίδης και Γουδούσης, ενώ αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Αδαμόπουλος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ορφέα Νέου Σκοπού. Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε συζητήσεις με καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στη θέση «5» προκειμένου να καλυφθεί το κενό στη ρακέτα.

Να σημειωθεί ότι χθες (27/08) ξεκίνησε και η προετοιμασία των Τιτάνων με τον Ραδή Θεοδωρίδη και τους παίκτες του να υπόσχονται σκληρή δουλειά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της χρονιάς που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Χατζηκωνσταντίνου Λεωνίδας