ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

703

Πραγματοποιήθηκε πριν μία εβδομάδα ο αγιασμός όλων των τμημάτων μπάσκετ του Κεραυνού Αγίου Παύλου. Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Νικόλαος και το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος του Αγ.Παύλου κ.Βαρσάμης, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου κα. Παπακώστα, κ. Ταχτατζής, κ. Αναστασιάδης και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Μιχαηλίδης που έδωσαν τις ευχές τους για μια καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες για τους αθλητές, τους γονείς και τους προπονητές.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε και στους μέχρι τώρα χορηγούς της ομάδας που συμμετέχουν σε ένα πρωτοποριακό, για τα δεδομένα ερασιτεχνικού σωματείου, χορηγικό πρόγραμμα. Οι αδερφοί Χατζηπροδρόμου της εταιρίας Adam’s shoes, ο Καλαμπάκας Δημήτρης (Ψητοπωλείο «Τα Χασαπάκια»), ο Ανταβαλής Μάκης (Καφέ «Μελκιάδες»), ο Παπαδόπουλος Γρηγόρης (Πλωτό καφέ «Κλιό»), ο Γιαμπολδάκης Παναγιώτης (Σχολή οδηγών «Car & driver»), ο Δραγώγιας Παύλος (Βιοτεχνία τεντών «TENTAGRO»), ο Παπαδόπουλος Δημήτρης (Μπουγάτσα «Γρανίτα Σοκολάτα»), ο Ψαρράς Νίκος (Φαρμακείο), ο Οργατζίδης Βασίλειος (Οπτικά «OTTICO FIRENZE»), ο Ριζόπουλος Σίμος (Κάβα Γρηγόρης), ο Κρεωνίδης Γιάννης (Ταβέρνα «Κρεωνίδης») είναι οι μέχρι τώρα χορηγοί της ομάδας που συνεχώς αυξάνονται καθώς όλοι θέλουν με τον τρόπο τους να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

Η ομάδα φέτος πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα. Το ανδρικό, μετά την καλοκαιρινή ενίσχυση της ομάδας, θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΘ. Τα τμήματα υποδομής, την ευθύνη των οποίων έχουν αναλάβει ο Καρδομάτης Αχιλλέας και ο Γκαϊτατζής Πέτρος, πλαισιώθηκαν από ικανούς προπονητές με σκοπό να συνεχίσουν την καλή δουλειά των προηγούμενων ετών αλλά και να βάλουν τις βάσεις για ακόμη καλύτερη οργάνωση και δημιουργία ενός προπονητικού πλάνου που τα αποτελέσματά του θα φανούν τα επόμενα χρόνια. Ο Τζαμέλης Γιάννης είναι στο παιδικό και εφηβικό, οι Κουγιουμτζίδης Τάσος και Ματζούνης Ιωνάς στα προπαιδικά και οι Γκαϊτατζής Πέτρος και Δημητριάδης Κωστής στα τμήματα των ακαδημιών.

Πληροφορίες για εγγραφές στα τηλέφωνα 2310968475 (3μμ-9μμ), 6974666387, 6945691313