Αγγέλης: Δύσκολη η αποστολή μας

557

Σε ρυθμούς ΜΕΝΤ κινούνται εδώ και αρκετές ημέρες στον Αίαντα Ευόσμου. Στο σύλλογο της δυτικής Θεσσαλονίκης, θέλουν στα δύο ματς που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα να πετύχουν το απόλυτο και να είναι αυτοί που θα παραμείνουν στη κατηγορία.

Οι Ευοσμιώτες μετά από διήμερο ρεπό επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και επικεντρώνονται στη προσεχή αναμέτρηση με τη ΜΕΝΤ. Για το συγκεκριμένο ματς αναφέρθηκε στο «Northbasket» ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Αγγέλης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Η αποστολή μας σίγουρα είναι δύσκολη αφού η ΜΕΝΤ είναι μία καλή ομάδα η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτό το διάστημα. Προέρχεται από μία εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή και η ψυχολογία τους θα είναι σε υψηλά επίπεδα.

Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται για να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο που θα μας φέρει πιο κοντά στην εκπλήρωση του στόχου μας. Οι παίκτες μου δείχνουν αποφασισμένοι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Στα θετικά για το σύλλογο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών με τον κόουτς να μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του όπως θέλει. Στα υπόλοιπα νέα, τη Πέμπτη στις  18:00 προγραμματίστηκε εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με κλιμάκιο της Εθνικής Εφήβων.

 

Γιώργος Κυπραίος