Αγγέλης: Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη

505

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Αίαντα Ευόσμου μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας επί της ΜΕΝΤ τη περασμένη Κυριακή. Με αυτό το αποτέλεσμα ο σύλλογος της δυτικής Θεσσαλονίκης διατηρήθηκε ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει το πρώτο λόγο για την εξασφάλιση της παραμονής.

Ο προπονητής του Αίαντα Βασίλης Αγγέλης, με δηλώσεις του στο «Northbasket» αναφέρθηκε σε αυτή την επικράτηση: «Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα μου. Οι παίκτες μου κατέβαλαν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο. Τα στοιχεία που μας οδήγησαν στη νίκη, ήταν η συγκέντρωση που είχαμε σε όλη τη διάρκεια αλλά και η ομαδική δουλειά σε όλο το γήπεδο. Μόνο και μόνο το ότι βάλαμε 85 πόντους σε εκτός έδρας παιχνίδι λέει πολλά. Το θετικό είναι ότι με αυτό μας το αποτέλεσμα διατηρήσαμε το προβάδισμα του ενός βαθμού που έχουμε από την Φλόγα».

Για το ματς της προσεχής Κυριακής με την Αναγέννηση/Φλόγα του οποίου η έκβαση του θα κρίνει ποια εκ των δύο ομάδων θα παραμείνει τελικά στη κατηγορία δήλωσε: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που διεκδικούν τη παραμονή τους. Οι αντίπαλοι μας καταβάλουν μία υπερπροσπάθεια τις τελευταίες αγωνιστικές για να τα καταφέρουν και σέβομαι τη προσπάθεια τους. Εμείς από την άλλη αγωνιζόμαστε στην έδρα μας κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40’ για να τα καταφέρουμε».

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Σκαρλάτου που από τη Δευτέρα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

 

Γιώργος Κυπραίος