Αγγέλης: Δείξαμε χαρακτήρα

600

Ξεκούραση τέλος στον Αίαντα Ευόσμου, με τους παίκτες να επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και να ξεκινάνε τη μεταβατική περίοδο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έβγαλε η τεχνική ηγεσία, οι προπονήσεις θα διαρκέσουν μέχρι τη πρώτη εβδομάδα του Ιούλη.

Στο σύλλογο της δυτικής Θεσσαλονίκης το κλίμα είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Αγγέλης, με δηλώσεις του στο «Northbasket», αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος. Αναλυτικά: «Με την εξασφάλιση της παραμονής μας έφυγε ένα τεράστιο βάρος. Το τελευταίο διάστημα μας είχε καταβάλει το άγχος αλλά στα δύο τελευταία κρίσιμα παιχνίδια δείξαμε χαρακτήρα. Πετύχαμε το απόλυτο και φέραμε εις πέρας το στόχο μας. Κάτι που μας ικανοποιεί αφάνταστα αν αναλογιστούμε τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε όλη τη σεζόν.

Απέναντι στην Αναγέννηση ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια, με την αντίπαλη ομάδα να μην περνάει ποτέ μπροστά στο σκορ. Όμως θεωρώ ότι η πιο κρίσιμη νίκη μας ήταν αυτή απέναντι στη ΜΕΝΤ τη προτελευταία αγωνιστική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα μας δεν άξιζε να παλεύει για τη παραμονή της μέχρι το τέλος. Μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα».

Στα υπόλοιπα νέα, σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση και τον κόουτς Αγγέλη, με τις πιθανότητες να συνεχίσουν τη συνεργασία τους να είναι αρκετά αυξημένες. Οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

 

Γιώργος Κυπραίος