Αίολος Τρικάλων: Το Σάββατο γιορτάζουν τη κατάκτηση του πρωταθλήματος

413

Σε ρυθμούς φιέστας κινούνται στον Αίολο Τρικάλων. Οι Θεσσαλοί στη σαββατιάτικη αναμέτρηση απέναντι στη Νίκη Βόλου θα πανηγυρίσουν τη κατάκτηση του πρωταθλήματος με διάφορες βραβεύσεις και χάπενιγκς.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων για να βρεθούν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν το αγωνιστικό τμήμα για τη προσπάθεια που καταβάλει από την αρχή της σεζόν. Αναλυτικά το τι αναφέρει η ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές του Α.Ο. ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σας προσκαλούν το Σάββατο 19-5-12 και ώρα 7:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Κατσιμήδου όπου θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Νίκη Βόλου.

Μετά από ένα μαραθώνιο 30 αγωνιστικών η ομάδα της πόλης των Τρικάλων έχει καταφέρει όχι μόνο να βγει πρωταθλήτρια αλλά σπάζοντας και όλα τα ρεκόρ στην Β΄ Εθνική Κατηγορία. Αξίζει λοιπόν, το Σάββατο το απόγευμα όλοι οι φίλαθλοι της Τρικαλινής ομάδας να βρεθούν κοντά στους πρωταθλητές, να χειροκροτήσουν την όλη προσπάθεια αλλά σίγουρα να ζήσουν μεγάλες στιγμές στις βραβεύσεις και στις απονομές που θα λάβουν χώρα στην προγραμματισμένη Φιέστα της Τρικαλινής ομάδας».