Ίκαροι Τρικάλων: Παραμένει και τη νέα σεζόν προπονητής ο Κώστας Σδράκας

281

Το διοικητικό συμβούλιο των Ικάρων Τρικάλων δια του προέδρου του Κώστα Σκρέτα ανακοίνωσε ότι και την νέα μπασκετική χρονιά στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται ως προπονητής ο Κώστας Σδράκας. Διαβάστε τη δήλωση:

«Έχοντας πλέον την πείρα 30 χρόνων που ασχολούμαι με το αγαπημένο μου άθλημα το μπάσκετ για ένα είμαι σίγουρος, το να πετύχει μια ομάδα τους στόχους της θα πρέπει να υπάρχει η απόλυτη εναρμόνιση και συνεργασία μεταξύ διοίκησης τεχνικής ηγεσίας και αθλητών γιατί όλοι τους θα πρέπει να είναι υπεύθυνοι αλλά και συνυπεύθυνοι στην πορεία της ομάδας .

Αποφασίσαμε λοιπόν την ανανέωση συνεργασίας με τον Κώστα Σδράκα έναν άνθρωπο ο οποίος μεγάλωσε πάλεψε ανδρώθηκε στο χώρο του μπάσκετ ως αθλητής και συνεχίζει στον χώρο του μπάσκετ ως προπονητής.

θέλαμε λοιπόν έναν αγωνιστή και έναν άνθρωπο του μπάσκετ να ηγηθεί μιας μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε τα τελευταία χρόνια να ξαναφέρουμε το τρικαλινό , μπάσκετ εκεί που αξίζει να είναι (εξάλλου ο χρόνος αλλά κυρίως η ιστορία έχουν δικαιώσει τις έως σήμερα επιλογές μας) . Είμαστε σίγουροι ότι μετά την ανακοίνωση του ικανού τρικαλινού προπονητή θα δρομολογηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες (τεχνικό τιμ, ρόστερ αθλητών, στελέχωση προσωπικού ομάδας) που θα δώσουν την θετική ώθηση στην ομάδα μας. Κώστα Σδράκα μαζί θα πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους».