Ίκαροι Τρικάλων: Νέος team manager ο Γιούλης Μαϊμάνης

351

Το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων ανακοίνωσε πως το νευραλγικό πόστο του τιμ μάνατζερ αναλαμβάνει ο Γιούλης Μαϊμάνης.

Η πορεία του κ. Μαϊμάνη στον χώρο του αθλητισμού είναι πολυετής και γεμάτη διακρίσεις καθώς πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ του τρικαλινού μπάσκετ έχοντας μάλιστα και πολλές διακρίσεις σαν γυμναστής στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα.

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ το 1979 στην ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων σε ηλικία 11 χρονών. Στην τρικαλινή ομάδα αγωνίστηκε για 5 χρόνια και ήταν 3ος σκόρερ της Β’ Εθνική σε ηλικία μόλις 15 ετών.

Ακολούθησε μια τετραετία στον Δαναό Τρικάλων ενώ με το 4ο Λύκειο Τρικάλων στέφθηκε πρωταθλητής και 1ος σκόρερ στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΓΣ Λάρισας κάνοντας μεγάλη καριέρα στην γειτονική πόλη καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα τόσο στην Β’ όσο και στην Α2 Εθνική. Ακολούθησε η επιστροφή στον Δαναό ενώ αγωνίστηκε επίσης στην ΑΕΤ, τους Πελασγούς Καλυβίων και τους Ικάρους Τρικάλων. Έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ενόπλων καθώς και των “μικρών” εθνικών ομάδων.

Όταν κρέμασε τα παπούτσια του… ανέλαβε γυμναστής για δεκα χρόνια στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα συμμετέχοντας στις ανόδους σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Από μια σεζόν ήταν γυμναστής στους Λύκους Πινδαίων στον Αχιλλέα Μπάρας και στην ΑΕΤ ενώ ήταν μέλος και της Ακαδημίας Ζόραν.

Το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων εύχεται στον Γιούλη Μαϊμάνη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.