Ίκαροι Σερρών: Πεντάδα ανανεώσεων περιμένοντας… την ΕΕΑ

386

Άπαντες στο στρατόπεδο των Ικάρων Σερρών περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά την υπόθεση ανόδου στην Α1 προκειμένου να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Όσον περνάει ο καιρός οι πιθανότητες λιγοστεύουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Σερραίοι θα αγωνίζονται και νέα χρονιά στην Α2.

Μέχρι να υπάρξει οριστική εξέλιξη επί του θέματος η διοίκηση της ομάδας συνεχίζει τις συζητήσεις με τους παίκτες με στόχο τη διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του περσινού βασικού κορμού. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι άνθρωποι του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τους Συμεωνίδη, Ιωσηφίδη, Πεχλιβάνη, Τότσιο και Γρίψιο ανανεώνοντας τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν. Σειρά πλέον παίρνει ο Σάββας Καμπερίδης, ενώ στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον και των υπόλοιπων παικτών.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας. Σ’ αυτήν συμμετέχουν αρκετοί έφηβοι τόσο από τον Πανσερραϊκό όσο και από τον Ορφέα Ν. Σκοπού. Τέλος, ο Στάθης Καμαράκης ανεβάζει καθημερινά το ρυθμό της προπόνησης έτσι ώστε οι παίκτες του να είναι έτοιμοι για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου (15/09) στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδος

Χατζηκωνσταντίνου Λεωνίδας