Ίκαροι Σερρών: Αμφίβολος ο Καμπερίδης

529

Με μοναδικό απόντα τον Σάββα Καμπερίδη πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των Ικάρων Σερρών. Ο 33χρονος γκαρντ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου με το Λαύριο. Αντιθέτως σε φουλ ρυθμούς έχουν περάσει οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Κώστας Τότσιος αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Άμεσος συνεργάτης του Στάθη Καμαράκη στη τεχνική ηγεσία των κίτρινων, είναι ο Στέργιος Ποριόπουλος ο οποίος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με το Λαύριο: «Ο αγώνας του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικός γιατί παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Δουλεύουμε πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι ,όπως άλλωστε κάναμε και για τα υπόλοιπα. Το Λαύριο είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, με μεγάλη δύναμη κοντά στο καλάθι αλλά και έξω από τα 6.75. Πιστεύω όμως ότι με μεθοδική δουλειά, βήμα-βήμα, θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα.

Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών ,όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι ,αλλά η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να καλύψει τα όποια κενά κάτι που πιστεύω πως θα γίνει και το επόμενο Σάββατο. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ οι φίλαθλοι μας έκαναν φανταστική ατμόσφαιρα δίνοντας ώθηση στους παίκτες και τους προπονητές και πιστεύω πως πάλι θα γεμίσουν το κλειστό για να δουν δύο πολύ καλές ομάδες και φυσικά για να δημιουργήσουν αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα».

«Μονόδρομος η νίκη»

Στη συνέχεια δηλώσεις έκανε και ο 26χρονος γκαρντ, Δημήτρης Τσανάκας: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προετοιμαζόμαστε για αυτό  και έχουμε αφήσει πίσω μας τη νίκη στο Άργος. Η νίκη το Σάββατο είναι μονόδρομος, όλη η ομάδα έχει καταλάβει ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και ότι πρέπει να διατηρήσουμε την έδρα μας αλώβητη. Πιστεύω πως με τη βοήθεια του κόσμου, που πρέπει για άλλη μια φορά να γεμίσει το γήπεδο, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».