Ήττα στον πόντο για το εφηβικό του Πειραματικού

355

Την δεύτερη ήττα γνώρισε το εφηβικό του Πειραματικού από τον Ερμή Καλαμαριάς με 56-55 στο κλειστό της Κλεάνθους.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραματικού: “Σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση, πάθος και πολλές αλλαγές στο σκορ, αλλά και ένα λάθος που ίσως να καθόρισε και το παιχνίδι.

Το σύνολο του Γιάννη Τσεσμετζή ξεκίνησε πολύ μουδιασμένα το παιχνίδι, με τους παίκτες του Ερμή Καλαμαριάς να  παίρνουν άμεσα διψήφια διαφορά πόντων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “κιτρινομπλέ” ξύπνησαν ροκάνισαν την διαφορά και με δίποντο του Τεχνίτη 4:35 πριν το τέλος πέρασαν μπροστά με 49-50.

Γεγονός που δεν ήταν αρκετό, διότι σε εκείνο το σημείο η ομάδα δέχτηκε ένα 5-0 σερί.

Όπου στο 55-53 σε ένα επιθετικό ριμπάουντ, αμυντικός του Ερμή τράβηξε το δειχτάκι, κάτι που σύμφωνα με τους κανονισμούς μετράει κανονικά καλάθι, η διαιτητής Παπαδοπούλου, δεν το είδε και έτσι το σκορ παρέμεινε.

Ο Ερμής ευστόχησε σε 1/2 βολές, ο Σικαλίδης έβαλε δίποντο το σκορ έγινε 56-55, οι παίκτες τις ομάδας  του Πειραματικού δεν πρόλαβαν να κάνουν φάουλ και έτσι η Καλαμαριά πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Να σημειωθεί πως ο Ηλίας Κουγιουμτζίδης στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου χτύπησε άσχημα στο έδαφος, γεγονός που πολύ πιθανό να έβγαλε τον ώμο του, εμείς από πλευράς μας να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και να είναι άμεσα και πάλη στα παρκέ”.

Δεκάλεπτα: 16-7, 32-23, 43-40, 56-55. Διαιτητές-Παπαδοπούλου Χρ., Καπνοπούλου.

Ερμής (Σίσκος): Τσεπίσης 5, Τερζίδης 15(1), Καλαντζής 16(2), Παλτιμισιζόγλου 5(1), Τερζής 2, Ευθυμίου 2, Δόσιος 5, Παλουτσίδης 5(1).

Πειραματικό (Τσεσμετζής): Ραινέρς 5, Αντωνόπουλος, Τσιμπίσης 5(1), Πυραλής Θ., Γαβανάς 16(2), Σικαλίδης 6, Κουγιουμτζίδης 4, Τεχνίτης 3, Βαρδόπουλος 16(1), Βαβδινός, Σφήκας, Παλαμπουγιάκης.