Ήττα με παράπονα για το ΓΣ Ηλιούπολης

397

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία, όπως δείχνει και το τελικό σκορ, ο Κρόνος Ευόσμου επιβλήθηκε του ΓΣ Ηλιούπολης με 59-38.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ηλιούπολης στη σελίδα της στο διαδίκτυο αφήνει αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οι διαιτητές δίνανε πολλά φάουλ κατά της ομάδας μας με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό των παικτών μας και διάφορες τεχνικές ποινές στους Αγγελίδη, Δημητριάδη καθώς και στον προπονητή της ομάδας. Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί έγινε επεισόδιο με τους διαιτητές να «θίγονται» από συμπεριφορά του κόουτς και να το αναφέρουν στο φύλλο αγώνος».

Οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων εκφράζουν την στήριξη και την πίστη τους στον προπονητή της ομάδας, Λεωνίδα Πρεβενά,  ενώ για το εν λόγω περιστατικό καταλήγουν: «Χαρακτηριστικό είναι ότι και οι δυο ομάδες δεν είχαν πρόβλημα μεταξύ τους και το πρόβλημα το δημιούργησαν οι διαιτητές, χωρίς να υπάρχει λόγος καθώς ο προπονητής αλλά και κανένας παίκτης μας δεν έβρισε κανέναν».

Κρόνος Ευόσμου 59

ΓΣ Ηλιούπολης 38

Δεκάλεπτα: 10-12, 28-19, 49-29, 59-38. Διαιτητές: Κοσμά,Παλέγκας.

ΚΡΟΝΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Τράκας): Κουγιουμζίδης 8(1), Προδρομίδης 5(1), Χαλκίδης 8, Τσικαντέλης 4, Ξενιτόπουλος, Δεμερτζόγλου 2, Αμπατζής 7, Κοτανίδης 10, Πλιόσκας Β. 5, Πλιόσκας Θ. 10.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Πρεβενάς): Σκούφης, Μοντεμάρκος, Δημητριάδης 4, Βεζιρτζής, Μανδραλιανός 4, Δρασκίδης 2, Χυτόπουλος 12(1), Αγγελίδης 2, Στράντζαλης Ν. 4, Στράντζαλης Μ. 10.