Ήττα για τον Αισχύλο Ωραιοκαστρου

196

« Αιδώς Αργείοι »

Η πρώτη που φώναξε αυτή τη φράση είναι η Ήρα με τη φωνή του τελάλη Στέντορα, μετά την αποχώρηση του Αχιλλέα από τη μάχη (Ραψωδία Ε).
Δυστυχώς για εμάς άλλη μια ραψωδία γράφτηκε χθες. Με χειρουργική ακρίβεια, στον χθεσινοβραδινό αγώνα μας απέναντι στον άξιο και τελικό γηπεδούχο νικητή Μέγα Αλέξανδρο Ηλιουπολης τον οποίο ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία, βγήκε το τελικό αποτέλεσμα.
Μέχρι και ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του “Λάζαρος Παπαδόπουλος” έδειξε με την αντίδραση του (γέλια, απορία κτλ) αν αυτό που έβλεπε ήταν ταινία επιστημονικής φαντασίας.
Διαιτητές στο παρκέ με χειρουργική ακρίβεια, που θα ζήλευε και ο συγχωρεμένος κορυφαίος χειρούργος καρδιολόγος Σπύρου, έλεγχαν τις φάσεις για να αδικήσουν τον Αισχύλο και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του (πράγμα που δεν το ήθελαν ούτε αυτοί, αφού η ποιότητα τους αδιαμφισβήτητη). Αυτή τη φορά, μετά την εντός έδρας νίκης με το Δ.Α.Σ.Ω. όπου είδαμε μια κωμωδία πραγματικά, το έπος στην ήττα από την Ολυμπιάδας Άνω Πόλης, την εκτός έδρα ήττα μέσα στο Σοχό όπου γέλασαν και οι πέτρες με τα σφυρίγματα, χθες ανακαλύφθηκαν επιθετικά φάουλ, αμυντικά φάουλ έγιναν επιθετικά, τα βήματα τελικά επιτρέπονται, αλλά και κάτι απίστευτες τεχνικές ποινές στους αντιπάλους μας στο τέλος του αγώνα αφού ήδη είχε βγει το αποτέλεσμα για να χρυσωθεί το χάπι.
Δηλώνουμε και πιστεύουμε ότι ουδεμία σχέση είχαν μέχρι τώρα, οποιοσδήποτε αντίπαλος μας με τους διαιτητές προκειμένου να χειραγωγηθούν οι αγώνες.
Και επειδή είμαστε αριθμολάγνοι αρκεί να σας αναφέρουμε ότι στο 4ο δεκάλεπτο το σκορ έναρξης ήταν 45-49 υπέρ μας και οι αντίπαλοι πήγαν 9 φορές για σετ βολών, ενώ εμείς 3 μέχρι τη λήξη. Εκτέλεσαν δλδ 18 βολές και εμείς 6. Πως γίνεται δλδ ενώ είμαστε μέχρι το 35′ μπροστά, να παίζουμε σαν ομάδα που κυνηγάει το σκορ και να κάνουμε συνεχώς φάουλ; Ένα από τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα.
Για να φάει ένα μωρό, πρέπει να κλάψει. Εμείς δεν κλαίμε γιατί πεινάμε, αλλά γτ αδικούμαστε. Και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε την παραμικρή υπέρ μας βοήθεια. Μπορούμε να κερδίσουμε και μόνοι μας όπως και να χάσουμε.
Δεν το καταλαβαίνετε ότι μειώνετε τη δυναμική του αθλήματος; Δεν νιώθετε ;;; ότι πληρώνουμε τα έξοδα των ομάδων μας (προπονήσεις, ιματισμός, γήπεδα, μετακινήσεις, διαιτητές κτλ) για 2 ώρες απόλαυσης αφήνοντας πίσω οικογένειες, δουλειές, μεροκάματα και φίλους ενώ εσείς πληρώνεστε και μας το βγάζετε ξυνό; Δεν βλέπετε ότι η συντριπτική πλειοψηφία παιχτών και ομάδων διαμαρτύρονται;

Καλούμε τους διαιτητές που θα οριστούν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος να ανταποκριθούν και να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους, απονέμοντας δικαιοσύνη και ισότητα. Καμία ανοχή σε κάθε προκλητική σε βάρος μας αδικία και μεροληψία. Υπενθυμίσουμε ότι κάθε ομάδα δικαιούται να είναι νικήτρια του αγώνα !!!

Καλό χειμώνα να έχουμε με υγεία !!!