Έχεις voucher για ΚΔΑΠ ;; Ώρα για εγγραφή στο ΚΔΑΠ “Αγάπη και Αγωγή “

460

Ένα “δικός μας άνθρωπος -Προπονητης μπασκετ ο ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  έχει δημιουργήσει ένα πανέμορφο χώρο στην ΠΥΛΑΙΑ για τους μικρους μας ήρωες

Τηλεφωο Επικοινωνίας : 6946108354

Κλικ εδώ για να δείτε την σελίδα του ΚΔΑΠ

Τα ΚΔΑΠ “Αγάπη και Αγωγή” απευθύνονται σε παιδιά 5 έως 12 ετών.

παιδί κοιτάει έκπληκτο
Διαθέτουμε 2 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, που το ένα στεγάζεται στους χώρους του παιδικού σταθμού “Αγάπη και Αγωγή” και το δεύτερο στο κέντρο της Πυλαίας (Π. Μελά 9 – Κων. Παλαιολόγου).
Στόχος μας είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση και η ψυχαγωγία των παιδιών, σε ένα χώρο έμπνευσης και δημιουργίας. Τα παιδιά μπορούν σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον, να μελετήσουν τα σχολικά τους μαθήματα, να γυμναστούν, τους καλοκαιρινούς μήνες να κολυμπήσουν και γενικά να γεμίσουν δημιουργικά το χρόνο τους.

Στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Αγάπη και Αγωγή» δεχόμαστε παιδιά 5 έως 12 ετών, με Voucher μέσω του προγράμματος Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ

Μέσα από ποικίλες, οργανωμένες δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, όπως χορό, θεατρικό παιχνίδι, επιτραπέζια παιχνίδια, σκάκι και εικαστικά τα παιδιά καθοδηγούνται σε δράσεις, που τα κάνουν χαρούμενα και ταιριάζουν στην ηλικία τους. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε παιδαγωγικές δραστηριότητες ατομικές ή ομαδικές, που γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο ενός παιδιού, ώστε ένα βοηθηθούν οι γονείς που εργάζονται. Τα παιδιά κάνουν φιλίες, δυναμώνουν τις ήδη υπάρχουσες, απελευθερώνουν τη σκέψη και την έκφρασή τους και εξελίσσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους μέσα από τις δραστηριότητες που συμμετέχουν.

Ωράριο λειτουργίας ΚΔΑΠ Πυλαίας

Χειμερινή Περίοδος

Α’ βάρδια
13:30 – 17:30
Β’ βάρδια
17:30 – 21:30

Περίοδοι εορτών

Α’ βάρδια
08:00 – 12:00
Β’ βάρδια
12:00 – 16:00

Καλοκαιρινή περίοδος

15/6 – 31/7
πρωινή ώρα

​Ωράριο λειτουργίας ΚΔΑΠ Παιδικού Σταθμού: 16:30 – 20:30

Τα Κέντρα λειτουργούν από 1η Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου.
Διακόπτουν τη λειτουργία τους, τις επίσημες αργίες και τις αργίες λόγω εορτασμού εθνικού ή τοπικού γεγονότος.