Έπεσε η αυλαία του 3ου Northbasket Player Development

1022

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή (11/07) το τρίτο Northbasket Player Development. Τα παιδιά αυτές τις δύο εβδομάδες που διήρκησε το καμπ εξασκήθηκαν πάνω σε όλες τις βασικές δεξιότητες του μπάσκετ, με έμφαση στο κομμάτι της ατομικής τεχνικής και σε συνεργασίες δύο-τριών παικτών. Παράλληλα, οι νεαροί αθλητές δούλεψαν σκληρά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του γνωστού γυμναστή, Παύλου Κουρομιχαλάκη.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη δείχοντας ιδιαίτερη διάθεση και όρεξη για δουλειά αφήνοντας απόλυτα ευχαριστημένους τους προπονητές του προγράμματος. Από την πλευρά τους οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ για τη συμμετοχή τους στο καμπ και την προσπάθειά τους. Επίσης, ευχαριστούν τους γονείς των παιδιών που για μια ακόμη φορά αγκάλιασαν και εμπιστεύτηκαν το προπονητικό τιμ του Northbasket Player Development.

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της χθεσινής τελευταίας προπόνησης παιδιά και προπονητές επισκέπτηκαν το καφέ “Τέσσερα” γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη λήξη του τρίτου Northbasket Player Development.

Τέλος, η δουλειά δεν τελειώνει εδώ καθώς κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου αναμένεται πλήθος νέων δραστηριοτήτων!